Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 carciofi
- 1 limone
- 1 mazzetto di prezzemolo, le foglioline lavate ed asciugate
- ½ - 1 spicchio di aglio
- 1 pizzico di sale
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di vino bianco secco
- 300 g di acqua
- ½ dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 519 kJ / 124 kcal
- Protein
- 4.1 g
- Sacharidy
- 3.9 g
- Tuk
- 10.3 g
Alternativní recepty
Zuppa di verdure e lenticchie rosse
35min
Muffin di mela e limone al vapore
1h 5 min
Carciofi alla romana
50min
Confettura di kumquat e carambole
Žádné hodnocení
Chutney di zucca e albicocche
Žádné hodnocení
Cookies al cioccolato
Žádné hodnocení
Crème caramel al cioccolato
1h 30 min
Frittata soffice alle patate
1h 15 min
Zuppa di zucca
35min
Vellutata di zucca, riso con pesce e verdure, crumble di mele e pere
1 godz.
Vellutata di valeriana e contorno di broccoli con salsa alle olive
45 min
Menu: vellutata di lattuga, spigola e salsa di crescione
Žádné hodnocení