Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 carciofi
- 1 limone
- 1 mazzetto di prezzemolo, le foglioline lavate ed asciugate
- ½ - 1 spicchio di aglio
- 1 pizzico di sale
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di vino bianco, secco
- 300 g di acqua
-
½
cubetto di dado per brodo vegetale (per 0,5 l)
nebo 1 cucchiaino raso di dado per brodo vegetale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 519 kJ / 124 kcal
- Protein
- 4.1 g
- Sacharidy
- 3.9 g
- Tuk
- 10.3 g
Alternativní recepty
Cotechino e lenticchie
1u.
Zuppa di cavolfiore, zucca e broccoli
45min
Confettura classica
55min
Quiche di asparagi
1u.
Asparagi con patate
50min
Minestrone
45min
Seppie con i piselli
40min
Arrosto di vitello in crosta di erbe aromatiche con patate e verdure
3h
Carciofi alla romana
50min
Spezzatino di manzo
1 Std. 50 Min
Insalata di cavolfiori e patate con noci
40min
Cavolfiore gratinato
55min