Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g di acqua
- 1 ½ cucchiaino di sale + q.b.
- 600 g di patate a pezzi
- 4 filetti di salmone, freschi, senza pelle (120-200 g ciascuno)
- 1 limone preferibilmente biologico, la scorza grattugiata e il succo
- 1 pizzico di pepe, macinato fresco + q.b.
- 100 g di scalogni a metà
- 10 g di burro + q.b.
- 300 g di funghi champignon a fette
- 50 g di vino bianco, secco
- 50 g di panna
-
200
g di formaggio fuso spalmabile (in triangoli)
nebo 200 g di formaggio fresco spalmabile spalmabile (in triangoli) - 2 pizzichi di noce moscata grattugiata
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzioni
- Kalorie
- 2763 kJ / 660 kcal
- Protein
- 45 g
- Sacharidy
- 27 g
- Tuk
- 48 g
- Vláknina
- 4 g
Alternativní recepty
Torta marmorizzata al Varoma
1h 10min
Polpette al sugo
45 min
Crocchette di pesce persico
Žádné hodnocení
Pollo con riso alle zucchine e carote
45 min
Sangria al lampone e basilico
40min
Insalata di pasta
35min
Tortiglioni salmone e gamberetti
40min
Couscous all'arancia con salmone al vapore
35min
Pollo in salsa di pesche
Žádné hodnocení
Polpette di carne in salsa di funghi
35min
Salmone con asparagi e grano
40min
Insalata di gamberoni alla siciliana
40min