
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g di vino rosso tipo Beaujolais o Dolcetto
- 100 g di zucchero
- 1 cucchiaino di miele
- 2 stecche di cannella (circa 5 g)
- 3 chiodi di garofano
- 800 g di pere sbucciate, in quarti e private del torsolo
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 204 kcal / 853 kJ
- Protein
- 1 g
- Tuk
- 0 g
- Sacharidy
- 36 g
- Vláknina
- 3.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zabaione
15min
Pere al vino con crema inglese
4hod. 30min
Zabaione (TM6)
15min
Zabaione
15min
Zabaglione
15min
Zabaione
15min
Arrosto di vitello in crosta di erbe aromatiche con patate e verdure
3hod.
Pere al vino rosso
3hod. 20min
Martin sec al Barolo
4hod. 30min
Zabaione allo spumante
15min
Pere al vino rosso a Cottura Lenta
5hod.
Tarte tatin
2hod. 30min