Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g di vino rosso, tipo Beaujolais o Dolcetto
- 100 g di zucchero
- 1 cucchiaino di miele
- 2 stecche di cannella (circa 5 g)
- 3 chiodi di garofano
- 800 g di pere, sbucciate, in quarti e private del torsolo
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 853 kJ / 204 kcal
- Protein
- 1 g
- Sacharidy
- 36 g
- Tuk
- 0 g
- Vláknina
- 3.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Composta di mele
20min
Pere al vino rosso
3 Std. 20 Min
Pere al vino rosso a Cottura Lenta
5h
Gamberi in agrodolce
1h 15min
Polenta
1h
Zabaglione
15 Min
Minestrone
45 Min
Salsa bernese
20min
Petto d'anatra con zabaione all'arancia
2h 20min
Polenta
1h
Salsa verde "Bagnet"
15 Min
Filetto di maiale in salsa di senape
30 Min