Pere al vino rosso
TM6 TM5

Pere al vino rosso

5.0 ( 4 hodnocení )

Suroviny

  • 500 g di vino rosso tipo Beaujolais o Dolcetto
  • 100 g di zucchero
  • 1 cucchiaino di miele
  • 2 stecche di cannella (circa 5 g)
  • 3 chiodi di garofano
  • 800 g di pere sbucciate, in quarti e private del torsolo

Nutriční hodnoty
na 1 porzione
Kalorie
204 kcal / 853 kJ
Protein
1 g
Tuk
0 g
Sacharidy
36 g
Vláknina
3.7 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty