Zařízení & příslušenství
Gelatina di ribes
Příprava 15min.
Celkový 50min.
1 porzione
Suroviny
-
200 g di acqua
-
1000 g di ribes rossi con lo stelo
-
500 g di zucchero
-
2 cucchiai di succo di limone
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 100 g
Protein
1.6 g
Kalorie
1488 kJ /
351 kcal
Tuk
1 g
Sacharidy
79 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Betty Bossi mix - Estate 2020
9 recepty/-ů
Švýcarsko
Švýcarsko
Mohlo by se vám také líbit...
Caramelle alla panna
2hod.
Macarons al pistacchio
Žádné hodnocení
Crostata alle mele
1hod.
Salsa olandese
Žádné hodnocení
Crema al sidro dolce
Žádné hodnocení
Pizza con salmone affumicato
1hod.
Torta americana al cioccolato
2hod. 30min.
Millefoglie al cioccolato
Žádné hodnocení
Meringhe affogate
40min.
Tortine alle fragole
1hod. 15min.
Meringa
10min.
Crostini alla mousse di trota
5min.