Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Massa lêveda
- 200 g água
- 250 g farinha tipo 65
-
10
g fermento de padeiro fresco
nebo 1 c. chá de fermento de padeiro seco (4 g)
Massa
- 100 g manteiga à temperatura ambiente
- 100 g laranja cristalizada cortada em pedaços
- 100 g chocolate p/ culinária partido em pedaços
- 100 g chocolate de leite partido em pedaços
- 500 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
-
25
g fermento de padeiro fresco
nebo 2 c. chá de fermento de padeiro seco (8 g) - 200 g açúcar
- 5 ovos
- 100 g leite
- 1 pitada de sal
- 20 g licor de laranja
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidade
- Kalorie
- 12313.6 kJ / 2943 kcal
- Protein
- 72.6 g
- Sacharidy
- 444.3 g
- Tuk
- 95.9 g
- Nasycený tuk
- 52.4 g
- Vláknina
- 22.1 g
- Sodík
- 270.4 mg
Alternativní recepty
Pãezinhos de queijo
2h
Pão de cebola com massa-mãe
9 godz. 15 min
Coroa de pães
9h 30min
Gelado de chocolate com piripíri e xarope de whisky
Žádné hodnocení
Mini éclairs de framboesa
3h
Cacete com massa-mãe
21hod. 30min
Focaccia recheada
1h 25min
Éclairs de chocolate
2h
Mini-Panettones de gengibre e cereja
Žádné hodnocení
Brioche de especiarias
3h
Pão de ervas aromáticas
1h 40min
Bolas de Berlim
2h 40min