Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Massa lêveda
- 200 g água
- 250 g farinha tipo 65
-
10
g fermento de padeiro fresco
nebo 1 c. chá de fermento de padeiro seco (4 g)
Massa
- 100 g manteiga à temperatura ambiente
- 100 g laranja cristalizada cortada em pedaços
- 100 g chocolate p/ culinária partido em pedaços
- 100 g chocolate de leite partido em pedaços
- 500 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
-
25
g fermento de padeiro fresco
nebo 2 c. chá de fermento de padeiro seco (8 g) - 200 g açúcar
- 5 ovos
- 100 g leite
- 1 pitada de sal
- 20 g licor de laranja
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidade
- Kalorie
- 12313.6 kJ / 2943 kcal
- Protein
- 72.6 g
- Sacharidy
- 444.3 g
- Tuk
- 95.9 g
- Nasycený tuk
- 52.4 g
- Vláknina
- 22.1 g
- Sodík
- 270.4 mg
Alternativní recepty
Brioche com creme de chocolate e avelã
2h
Broinha de milho
40 dk
Pamonha
1 godz. 40 min
Queijo tipo mascarpone
16小时
Stolen
3h 30min
Pão pitta
2h
Pão de cinco sementes
1h 50min
Caldo de carne
45 dk
Éclairs de chocolate
2h
Sandwiches de pão de natas com creme de avelã
5j 30 menit
Pão de ervas aromáticas
1 godz. 40 min
Macarons de chocolate
2h