Zařízení & příslušenství
Sous vide pears with cinnamon sauce (TM6)
Příprava 15min.
Celkový 2hod.
4 portions
Suroviny
-
white sugar120 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
ground cinnamon1 ½ tsp
-
water50 g
-
Buerre Bosc pears (firm), peeled, cored and cut into halves (see Tips)4
-
water to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
-
lemon juice (approx. ½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder30 g
-
flaked almonds toasted, to serve
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
4.3 mg
Protein
1.9 g
Kalorie
1078.4 kJ /
256.8 kcal
Tuk
2.7 g
Vláknina
6.3 g
Nasycený tuk
0.2 g
Sacharidy
49.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Sous-vide asparagus with poached eggs
1hod. 5min.
Marinated lobster tail with bread salad and avocado soup (Tetsuya Wakuda)
30min.
Beef cheeks with vanilla carrot purée and thyme glazed carrots
7hod. 25min.
Sous-vide Steak
1hod. 30min.
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2hod. 20min.
Rare beef steak with herb garlic butter
2hod. 15min.
Duck breast à l`orange with orange zabaglione
2hod. 20min.
Parmesan baskets with goat's cheese mousse
1hod. 15min.
Sous vide salmon with avocado cream (TM6)
1hod. 5min.
Sous vide rare beef steak with béarnaise sauce (TM5)
2hod. 20min.
Yoghurt with red berry coulis
13hod. 20min.
Brazilian cheese puffs
20min.