Zařízení & příslušenství
Sous vide pears with cinnamon sauce (TM6)
Příprava 15min.
Celkový 2hod.
4 portions
Suroviny
-
white sugar120 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
ground cinnamon1 ½ tsp
-
water50 g
-
Buerre Bosc pears (firm), peeled, cored and cut into halves (see Tips)4
-
water to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
-
lemon juice (approx. ½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder30 g
-
flaked almonds toasted, to serve
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
4.3 mg
Protein
1.9 g
Kalorie
1078.4 kJ /
256.8 kcal
Tuk
2.7 g
Vláknina
6.3 g
Nasycený tuk
0.2 g
Sacharidy
49.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Sous-vide Rare Fillet Steak with Herb Garlic Butter
2hod. 15min.
Sous vide fillet steak with gin and peppercorn sauce
2hod. 20min.
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2hod. 20min.
Sous-vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2hod. 20min.
Caramelised onions (400-500 g)
25min.
Rare beef steak with herb garlic butter
2hod. 15min.
Sous vide rare beef steak with béarnaise sauce (TM5)
2hod. 20min.
Sous-vide asparagus with poached eggs
1hod. 5min.
Sous-vide strawberries with white chocolate mousse
2hod.
No fail béchamel
15min.
Custard (TM6 - 6-8 portions)
15min.
Poached eggs with blade cover
30min.