Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 120 g white sugar
- 1 tsp natural vanilla extract
- 1 ½ tsp ground cinnamon
- 50 g water
- 4 Buerre Bosc pears (firm), peeled, cored and cut into halves (see Tips)
- water, to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
- 30 g lemon juice (approx. ½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder
- flaked almonds, toasted, to serve
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1078.4 kJ / 256.8 kcal
- Protein
- 1.9 g
- Sacharidy
- 49.5 g
- Tuk
- 2.7 g
- Nasycený tuk
- 0.2 g
- Vláknina
- 6.3 g
- Sodík
- 4.3 mg
Alternativní recepty
Stewed prunes
55 min
Gougère puffs with salmon mousse
25 Std. 35 Min
Cranberry sauce
30 min
Gin and juniper berry marmalade
1 godz. 30 min
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2 godz. 20 min
Caramelised red onion chutney
24h
Double-baked cheese soufflés with asparagus sauce
2h
Crème anglaise
15 Min
Sous-vide strawberries with white chocolate mousse
2h
Oranges in caramel syrup with ginger wafers
4h 30min
Lemon curd (TM6)
15 Min
Fruit coulis
10min