![Sous vide pears with cinnamon sauce (TM6) Sous vide pears with cinnamon sauce (TM6)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/7803b9b2-45b1-4479-a083-7f3a21d8ff00/Derivates/4ee76e7f-f420-4233-afc7-53bb41608fa0.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 120 g white sugar
- 1 tsp natural vanilla extract
- 1 ½ tsp ground cinnamon
- 50 g water
- 4 Buerre Bosc pears (firm), peeled, cored and cut into halves (see Tips)
- water, to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
- 30 g lemon juice (approx. ½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder
- flaked almonds, toasted, to serve
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1078.4 kJ / 256.8 kcal
- Protein
- 1.9 g
- Sacharidy
- 49.5 g
- Tuk
- 2.7 g
- Nasycený tuk
- 0.2 g
- Vláknina
- 6.3 g
- Sodík
- 4.3 mg
Alternativní recepty
Sautéed zucchini (300 g)
15min
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2h 20min
Sautéed capsicum (200 g)
15min
Rare beef steak with herb garlic butter
2 godz. 15 min
Barbecue onions (500 g)
45 min
Browned onions (200 g)
20 Min
Sautéed eschalots (250-350 g)
Žádné hodnocení
Caramelised onions (400-500 g)
25min
Sautéed onions (200-300 g)
10min
Sautéed leeks (200 g)
15min
Sautéed mushrooms (400 g)
20 Min
Yoghurt with red berry coulis
13h 20min