Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 120 g white sugar
- 1 tsp natural vanilla extract
- 1 ½ tsp ground cinnamon
- 50 g water
- 4 Buerre Bosc pears (firm), peeled, cored and cut into halves (see Tips)
- water, to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
- 30 g lemon juice (approx. ½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder
- flaked almonds, toasted, to serve
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1078.4 kJ / 256.8 kcal
- Protein
- 1.9 g
- Sacharidy
- 49.5 g
- Tuk
- 2.7 g
- Nasycený tuk
- 0.2 g
- Vláknina
- 6.3 g
- Sodík
- 4.3 mg
Alternativní recepty
Sous vide chicken ballotine with red capsicum sauce (TM6)
2 Std. 5 Min
Chocolate and strawberry domes
51 Std.
Sous-vide strawberries with white chocolate mousse
2h
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2h 20min
Sous vide fillet steak with gin and peppercorn sauce
2h 20min
Sous vide pears with cinnamon sauce (TM5)
2h
Bananas with coconut cinnamon sauce
30 Min
Steamed orange puddings
1h 25 min
Spiced cherry brioche wreath
2h 20min
Red capsicum and paprika hollandaise sauce
15min
Sous vide salmon with avocado cream (TM6)
1h 5 min.
Browned onions (200 g)
20 Min