
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 120 g white sugar
- 1 tsp natural vanilla extract
- 1 ½ tsp ground cinnamon
- 50 g water
- 4 Buerre Bosc pears (firm), peeled, cored and cut into halves (see Tips)
- water to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
- 30 g lemon juice (approx. ½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder
- flaked almonds toasted, to serve
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 256.8 kcal / 1078.4 kJ
- Protein
- 1.9 g
- Tuk
- 2.7 g
- Sacharidy
- 49.5 g
- Vláknina
- 6.3 g
- Nasycený tuk
- 0.2 g
- Sodík
- 4.3 mg
Alternativní recepty
Sous vide fillet steak with gin and peppercorn sauce
2hod. 20min
Sous vide pears with cinnamon sauce (TM5)
2hod.
Christmas spice mix
5min
Chilli pineapple with coconut crumbs (TM6)
3hod. 35min
Bananas with coconut cinnamon sauce
30min
Rare beef steak with herb garlic butter
2hod. 15min
Saffron and cardamom poached pears
40min
Sous vide salmon with avocado cream (TM6)
1hod. 5min
Sous-vide strawberries with white chocolate mousse
2hod.
Sous vide rare beef steak with béarnaise sauce (TM5)
2hod. 20min
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2hod. 20min
Yoghurt with red berry coulis
13hod. 20min