Sous vide pears with cinnamon sauce (TM6)

Sous vide pears with cinnamon sauce (TM6)

4.7 19 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 2hod.
4 portions

Suroviny

  • white sugar
    120 g
  • natural vanilla extract
    1 tsp
  • ground cinnamon
    1 ½ tsp
  • water
    50 g
  • Buerre Bosc pears (firm), peeled, cored and cut into halves (see Tips)
    4
  • water to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
  • lemon juice (approx. ½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder
    30 g
  • flaked almonds toasted, to serve

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 4.3 mg
Protein 1.9 g
Kalorie 1078.4 kJ / 256.8 kcal
Tuk 2.7 g
Vláknina 6.3 g
Nasycený tuk 0.2 g
Sacharidy 49.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...