Kompatibilní verze
Gnocchi di pane al basilico al sugo di pomodorini freschi
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Gnocchi di pane al basilico
- 300 g di pane raffermo a tocchetti
- 50 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 2 uova
- 150 g di latte
- 3 mazzetti di basilico fresco, le foglioline lavate
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Sugo di pomodorini
- 30 g di scalogno a pezzi
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di pomodorini a grappolo a metà
- 1 cucchiaino di sale
Terminare la preparazione
- Parmigiano reggiano grattugiato, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2840.8 kJ / 678.5 kcal
- Protein
- 30.2 g
- Sacharidy
- 88.3 g
- Tuk
- 22.6 g
- Nasycený tuk
- 8.2 g
- Vláknina
- 6.1 g
- Sodík
- 1526 mg
Alternativní recepty
Sugo pomodoro e ricotta
1 Std.
Sugo al tonno
45 Min
Pappardelle al basilico con sugo di pomodorini
1 Std. 30 Min
Conchiglie al sugo di pomodoro fresco e formaggio di capra
1 Std.
Ravioli alla cernia con sugo di pomodoro al basilico
2sa 5 dk
Gnocchi alla romana con sugo di salsiccia
2 godz. 45 min
Gnocchi di pane alla salvia con pesto di crudité
45 Min
Sugo all'arrabbiata
20 min
Sugo al basilico
1 Std. 10 Min
Conchiglie al sugo di pomodoro fresco
45 Min
Passatelli in brodo di cappone
4 godz. 20 min
Gnocchi al pomodoro
1 Std. 30 Min