Kompatibilní verze
Gnocchi di pane al basilico al sugo di pomodorini freschi
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Gnocchi di pane al basilico
- 300 g di pane raffermo a tocchetti
- 50 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 2 uova
- 150 g di latte
- 3 mazzetti di basilico fresco, le foglioline lavate
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Sugo di pomodorini
- 30 g di scalogno a pezzi
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di pomodorini a grappolo a metà
- 1 cucchiaino di sale
Terminare la preparazione
- Parmigiano reggiano grattugiato, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2840.8 kJ / 678.5 kcal
- Protein
- 30.2 g
- Sacharidy
- 88.3 g
- Tuk
- 22.6 g
- Nasycený tuk
- 8.2 g
- Vláknina
- 6.1 g
- Sodík
- 1526 mg
Alternativní recepty
Sugo al tonno
45 min
Sugo pomodoro e ricotta
1h
Conchiglie al sugo di pomodoro fresco
45 min
Conchiglie al sugo di pomodoro fresco e formaggio di capra
1h
Pappardelle al basilico con sugo di pomodorini
1h 30min
Sugo all'ortolana
1h 5 min
Sugo all'arrabbiata
20min
Gnocchi al pomodoro
1h 30min
Sugo all'amatriciana
50 min
Ravioli alla cernia con sugo di pomodoro al basilico
2u. 5min
Sugo al basilico
1h 10 min
Sugo alla puttanesca
45 min