
Kompatibilní verze
Gnocchi di pane al basilico al sugo di pomodorini freschi
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Gnocchi di pane al basilico
- 300 g di pane raffermo a tocchetti
- 50 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 2 uova
- 150 g di latte
- 3 mazzetti di basilico fresco le foglioline lavate
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Sugo di pomodorini
- 30 g di scalogno a pezzi
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di pomodorini a grappolo a metà
- 1 cucchiaino di sale
Terminare la preparazione
- Parmigiano reggiano grattugiato a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 678.5 kcal / 2840.8 kJ
- Protein
- 30.2 g
- Tuk
- 22.6 g
- Sacharidy
- 88.3 g
- Vláknina
- 6.1 g
- Nasycený tuk
- 8.2 g
- Sodík
- 1526 mg
Alternativní recepty
Ragù di verdure primaverili
30min
Sugo pomodoro e ricotta
1hod.
Tagliatelle al basilico al sugo di olive e pomodori
1hod. 25min
Gnocchi al pomodoro e basilico (Bimby Friend)
30min
Conchiglie al sugo di pomodoro fresco e formaggio di capra
1hod.
Gnocchi di pane con radicchio e luganega
1hod. 30min
Conchiglie al sugo di pomodoro fresco
45min
Ravioli alla cernia con sugo di pomodoro al basilico
2hod. 5min
Pappardelle al basilico con sugo di pomodorini
1hod. 30min
Spaghetti al pomodoro
30min
Gnocchi al pomodoro
1hod. 30min
Pasta al pomodoro
55min