Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 750 g Drillinge, halbiert
- 300 g grüne Bohnen
- 250 g Cherry-Tomaten
- 30 g Öl und etwas mehr zum Braten
- ¾ TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- ¼ TL Pfeffer und etwas mehr zum Würzen
- 1 TL Rosmarin, getrocknet, gehackt
- 1300 g Wasser
- 2 TL Zitronensaft
- 4 Kalbsschnitzel (à ca. 100 g), flach gekopft (ca. 25 x 8 cm)
- 8 Scheiben Parmaschinken
- 8 Salbeiblätter
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1756 kJ / 419 kcal
- Protein
- 32 g
- Sacharidy
- 28 g
- Tuk
- 18 g
- Vláknina
- 4.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Scharfes Sous-vide-Hähnchen mit glasierten Möhren
2 Std. 50 Min
Lammhüften mit Speckbohnen
1h 30min
Schweinefilet mit Spargel und Prosecco-Sauce
1h
Lammlachse mit Portwein-Rhabarber-Sauce
45 min
Rinderfilet mit Kartoffelgratin und Senfbutter
1 godz. 45 min
Hähnchenbrust auf Salbeignocchi
1h 30min
Roastbeef mit Kartoffelecken und Kerbelremoulade
1h 30min
Lammfilets mit Lavendel
13h
Rinderfilet mit Kartoffelgratin und Senfbutter
1 godz. 45 min
Saltimbocca mit Kartoffel-Paprika-Gemüse
50min
Schweinemedaillons in Pfeffer-Cognac-Sauce
50min
Rinderfilet mit Ofengemüse und Sauce Hollandaise
1 Std. 20 Min