Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 750 g Drillinge, halbiert
- 300 g grüne Bohnen
- 250 g Cherry-Tomaten
- 30 g Öl und etwas mehr zum Braten
- ¾ TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- ¼ TL Pfeffer und etwas mehr zum Würzen
- 1 TL Rosmarin, getrocknet, gehackt
- 1300 g Wasser
- 2 TL Zitronensaft
- 4 Kalbsschnitzel (à ca. 100 g), flach gekopft (ca. 25 x 8 cm)
- 8 Scheiben Parmaschinken
- 8 Salbeiblätter
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1756 kJ / 419 kcal
- Protein
- 32 g
- Sacharidy
- 28 g
- Tuk
- 18 g
- Vláknina
- 4.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rinderrouladen mit Knödeln und Rotkohl
2 Std. 45 Min
Rinderfilet mit Ofengemüse und Sauce Hollandaise
1sa 20 dk
Sauerbraten mit Spätzle
53 Std.
Entenbrust mit grünem Spargel und Polenta
1h 50 min
Lammhüften mit Speckbohnen
1sa 30 dk
Rib Eye mit Béarnaise
1h 50 min
Entenbrust mit Röstzwiebel-Knödel und Möhren
1sa 40 dk
Gefülltes Fetahähnchen mit warmen Kräutertomaten
1h 25 min
Rinderfilet mit Kartoffelgratin und Senfbutter
1sa 45 dk
Lammhüften mit Speckbohnen
1sa 30 dk
Hähnchenbrust auf Salbeignocchi
1sa 30 dk
Lammlachse mit Portwein-Rhabarber-Sauce
45 min