
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 750 g Drillinge halbiert
- 300 g grüne Bohnen
- 250 g Cherry-Tomaten
- 30 g Öl und etwas mehr zum Braten
- ¾ TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- ¼ TL Pfeffer und etwas mehr zum Würzen
- 1 TL Rosmarin, getrocknet, gehackt
- 1300 g Wasser
- 2 TL Zitronensaft
- 4 Kalbsschnitzel (à ca. 100 g), flach gekopft (ca. 25 x 8 cm)
- 8 Scheiben Parmaschinken
- 8 Salbeiblätter
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 419 kcal / 1756 kJ
- Protein
- 32 g
- Tuk
- 18 g
- Sacharidy
- 28 g
- Vláknina
- 4.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rinderfilets mit Kartoffelgratin und Senfbutter
1hod. 10min
Scharfes Sous-vide-Hähnchen mit glasierten Möhren
2hod. 50min
Schweinefilet in Bacon mit Barbecue-Butter
1hod. 20min
Rinderfilet mit Kartoffelgratin und Senfbutter
1hod. 45min
Rindfleisch-Rotwein-Ragout zu Nudeln
1hod.
Lammhüften mit Speckbohnen
1hod. 30min
Gefülltes Fetahähnchen mit warmen Kräutertomaten
1hod. 25min
Lammfilets mit Lavendel
13hod.
Hähnchenbrust auf Salbeignocchi
1hod. 30min
Roastbeef mit Kartoffelecken und Kerbelremoulade
1hod. 30min
Schweinemedaillons in Pfeffer-Cognac-Sauce
50min
Rinderfilet mit Ofengemüse und Sauce Hollandaise
1hod. 20min