Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g di acqua
- 80 g di burro a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 2 cucchiaini di zucchero (10 g) (volitelně)
- 120 g di farina tipo 00
- 3 uova (da 60 g circa)
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 300 kJ / 72 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 6 g
- Tuk
- 5 g
- Vláknina
- 0.2 g
Alternativní recepty
Pan di Spagna
1 Std. 50 Min
Pasta choux
2 Std.
Crema pasticcera
15 Min
Pasta frolla
1 Std. 50 Min
Profiteroles
2 Std.
Glassa di zucchero
10 Min
Pasta di mandorle
1 Std. 30 Min
Pasta choux al cacao
1 Std. 10 Min
Dessert di Capodanno alla melagrana
1 Std.
Paris Brest
3 Std. 30 Min
Zeppole di San Giuseppe
1 Std. 50 Min
Crema Bimby ®
45 Min