Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g di farina tipo 00 + q.b.
- 150 g di zucchero
- 150 g di vino rosso passito (vedere consigli)
- 125 g di olio di oliva
- 15 g di lievito in polvere per dolci
- 1 ½ cucchiaino di semi di anice
- 1 pizzico di sale
- zucchero di canna q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 402 kJ / 96 kcal
- Protein
- 1.4 g
- Sacharidy
- 14.7 g
- Tuk
- 3.2 g
- Vláknina
- 0.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ciambellone con crema all'arancia
55 Min
Cantucci
1 godz. 50 min
Ciambellone alla frutta secca
55 Min
Maritozzo romano
11h
Ciambellone veloce allo yogurt
40min
Pizza di pasqua dolce
3h
Panpepato
25h 40min
Torta di Pasqua al formaggio umbra
4小时
Supplì (di Francesca Romana Barberini)
50 min
Castagnole
1h 20min
Tozzetti
1 godz. 30 min
Ciambelline al vino rosso
1h