
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g di farina tipo 00 + q.b.
- 150 g di zucchero
- 150 g di vino rosso passito (vedere consigli)
- 125 g di olio di oliva
- 15 g di lievito in polvere per dolci
- 1 ½ cucchiaino di semi di anice
- 1 pizzico di sale
- zucchero di canna q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 96 kcal / 402 kJ
- Protein
- 1.4 g
- Tuk
- 3.2 g
- Sacharidy
- 14.7 g
- Vláknina
- 0.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tozzetti
1hod. 30min
Crescia al formaggio
3hod. 10min
Torta di Pasqua al formaggio umbra
4hod.
Ciambellone veloce allo yogurt
40min
Pizza di pasqua dolce
3hod.
Ciambella ciociara
3hod.
Panpepato
25hod. 40min
Pomodori ripieni di riso basmati
1hod.
Maritozzo romano
11hod.
Supplì (di Francesca Romana Barberini)
50min
Ciambellone alla frutta secca
55min
Ciambelline al vino rosso
1hod.