Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g di farina tipo 00 + q.b.
- 150 g di zucchero
- 150 g di vino rosso passito (vedere consigli)
- 125 g di olio di oliva
- 15 g di lievito in polvere per dolci
- 1 ½ cucchiaino di semi di anice
- 1 pizzico di sale
- zucchero di canna q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 402 kJ / 96 kcal
- Protein
- 1.4 g
- Sacharidy
- 14.7 g
- Tuk
- 3.2 g
- Vláknina
- 0.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Supplì (di Francesca Romana Barberini)
50 Min
Cantucci
1 Std. 50 Min
Torta di Pasqua al formaggio umbra
4 godz.
Panpepato
25h 40min
Pizza di pasqua dolce
3 Std.
Torcolo di San Costanzo
5h 30min
Maritozzo romano
11hod.
Ciambella ciociara
3 Std.
Ciambellone alla frutta secca
55 Min
Tozzetti
1h 30min
Crescia al formaggio
3h 10 min
Ciambelline al vino rosso
1 Std.