Chiffon cake ai frutti di bosco

Chiffon cake ai frutti di bosco

4.7 44 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 30min.
15 fette

Suroviny

Torta
  • 6 uova
  • 1 bustina di cremor tartaro (8 g)
  • 300 g di zucchero
  • 1 limone preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca) e il succo
  • 300 g di farina tipo 00
  • 1 pizzico di sale
  • 120 g di olio di semi di girasole
  • 200 g di acqua
  • 1 bustina di lievito in polvere per dolci
Farcitura
  • 250 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
  • 1 cucchiaio di zucchero a velo
  • 250 g di frutti di bosco misti freschi
  • 90 g di zucchero

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 fetta

Protein 5.2 g
Kalorie 6782 kJ / 1621 kcal
Tuk 157.6 g
Vláknina 1.1 g
Sacharidy 45.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...