Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta
- 500 g di farina tipo 00
- 4 uova
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 50 g di latte
- 10 g di lievito istantaneo per torte salate
- 1 pizzico di sale
Ripieno
- 200 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
- 200 g di formaggio rigatino a pezzi (2-3 cm), tipico abruzzese
- 200 g di formaggio di pecora o vaccino, semi stagionato a pezzi (2-3 cm)
- 6 uova
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 10 g di lievito istantaneo per torte salate
Terminare la preparazione
- 1 tuorlo, leggermente sbattuto
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1088 kJ / 260 kcal
- Protein
- 14.5 g
- Sacharidy
- 20.4 g
- Tuk
- 13.9 g
- Vláknina
- 0.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crescia al formaggio
3j 10 menit
Tozzetti
1h 30min
Ciambelline al vino rosso passito
1h
Parrozzo
1h 10min
Torcolo di San Costanzo
5h 30 min
Pizza di pasqua dolce
3 Std.
Ciaramicola
1h
Tarallucci alla confettura di uva
2h
Castagnole
1h 20min
Pallotte cace e ove
55min
Ciambelle di Carnevale
4 godz. 5 min
Ciambelline al vino rosso
1h