
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta
- 500 g di farina tipo 00
- 4 uova
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 50 g di latte
- 10 g di lievito istantaneo per torte salate
- 1 pizzico di sale
Ripieno
- 200 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 1 limone preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
- 200 g di formaggio rigatino a pezzi (2-3 cm), tipico abruzzese
- 200 g di formaggio di pecora o vaccino, semi stagionato a pezzi (2-3 cm)
- 6 uova
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 10 g di lievito istantaneo per torte salate
Terminare la preparazione
- 1 tuorlo leggermente sbattuto
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 260 kcal / 1088 kJ
- Protein
- 14.5 g
- Tuk
- 13.9 g
- Sacharidy
- 20.4 g
- Vláknina
- 0.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crescia al formaggio
3hod. 10min
Torta di Pasqua al formaggio umbra
4hod.
Ciambellone veloce allo yogurt
40min
Pizza di pasqua dolce
3hod.
Bocconotto
2hod.
Castagnole
1hod. 20min
Panpepato
25hod. 40min
Parrozzo
1hod. 10min
Torta al testo
1hod.
Maritozzo romano
11hod.
Pallotte cace e ove
55min
Ciambelline al vino rosso
1hod.