Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta
- 500 g di farina tipo 00
- 4 uova
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 50 g di latte
- 10 g di lievito istantaneo per torte salate
- 1 pizzico di sale
Ripieno
- 200 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
- 200 g di formaggio rigatino a pezzi (2-3 cm), tipico abruzzese
- 200 g di formaggio di pecora o vaccino, semi stagionato a pezzi (2-3 cm)
- 6 uova
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 10 g di lievito istantaneo per torte salate
Terminare la preparazione
- 1 tuorlo, leggermente sbattuto
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1088 kJ / 260 kcal
- Protein
- 14.5 g
- Sacharidy
- 20.4 g
- Tuk
- 13.9 g
- Vláknina
- 0.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tarallucci alla confettura di uva
2h
Supplì (di Francesca Romana Barberini)
50 min
Rotolo di gelato alla banana e caramello
4h 15min
Ciambellone veloce allo yogurt
40 min
Pizza di pasqua dolce
3h
Parrozzo
1 godz. 10 min
Bocconotto
2h
Pallotte cace e ove
55 min
Maritozzo romano
11h
Tozzetti
1 godz. 30 min
Crescia al formaggio
3h 10min
Ciambelline al vino rosso
1h