Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 克 橄欖油
- 1000 克 牛肉塊, 去腱 ,切塊(約4-5公分)
- 150 克 煙燻培根 ,切條(寬約0.5公分)
- 250 克 洋蔥 ,切塊
- 15 克 蒜頭
- 150 克 紅蘿蔔 ,切塊
- 200 克 蘑菇
- 200 克 珍珠洋蔥
- 250 克 紅葡萄酒
- 250 克 牛肉高湯
- 1 大匙 濃縮蕃茄泥
-
2
枝 新鮮百里香 ,只取葉子
nebo 1 茶匙 乾燥百里香 - 1 片 乾燥月桂葉
- 1 茶匙 鹽
- 2 小撮 黑胡椒粉
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 1626 kJ / 389 kcal
- Protein
- 42 g
- Sacharidy
- 8 g
- Tuk
- 21 g
- Vláknina
- 3 g