Zařízení & příslušenství
紅酒燉牛肉(美味關係)
Příprava 30min.
Celkový 1hod. 55min.
6 人份
Suroviny
-
橄欖油60 克
-
牛肉塊, 去腱 切塊(約4-5公分)1000 克
-
煙燻培根 切條(寬約0.5公分)150 克
-
洋蔥 切塊250 克
-
蒜頭15 克
-
紅蘿蔔 切塊150 克
-
蘑菇200 克
-
珍珠洋蔥200 克
-
紅葡萄酒250 克
-
牛肉高湯250 克
-
濃縮蕃茄泥1 大匙
-
1 茶匙 乾燥百里香新鮮百里香 只取葉子2 枝
-
乾燥月桂葉1 片
-
鹽1 茶匙
-
黑胡椒粉2 小撮
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
42 g
Kalorie
1626 kJ /
389 kcal
Tuk
21 g
Vláknina
3 g
Sacharidy
8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
MOVIE
8 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan