Pandan chiffon cake

Pandan chiffon cake

3.1 60 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 5hod. 15min.
12 portions

Suroviny

Pandan juice
  • pandan leaves (see Tips)
    100 g
  • coconut water
    250 g
Cake
  • eggs separated
    7
  • caster sugar
    220 g
  • grapeseed oil (see Tips)
    200 g
  • natural vanilla extract
    1 tsp
  • self-raising flour
    280 g
  • cornflour
    20 g
  • cream of tartar
    1 pinch
  • salt
    1 pinch

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 252.1 mg
Protein 6.8 g
Kalorie 1483.4 kJ / 353.2 kcal
Tuk 19.9 g
Vláknina 0.6 g
Nasycený tuk 2.7 g
Sacharidy 38.1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...