Pandan chiffon cake
TM6 TM5 TM31

Pandan chiffon cake

3.1 (56 hodnocení)

Suroviny

Pandan juice

  • 100 g pandan leaves (see Tips)
  • 250 g coconut water

Cake

  • 220 g caster sugar
  • 7 eggs, separated
  • 200 g grapeseed oil (see Tips)
  • 1 tsp natural vanilla extract
  • 280 g self-raising flour
  • 20 g cornflour
  • 1 pinch cream of tartar
  • 1 pinch salt

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
1483.4 kJ / 353.2 kcal
Protein
6.8 g
Sacharidy
38.1 g
Tuk
19.9 g
Nasycený tuk
2.7 g
Vláknina
0.6 g
Sodík
252.1 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty