Pandan chiffon cake

Pandan chiffon cake

3.1 60 hodnocení
Příprava 15min
Celkový 5hod. 15min
12 portions

Suroviny

Pandan juice
  • pandan leaves (see Tips)
    100 g
  • coconut water
    250 g
Cake
  • egg separated
    7
  • caster sugar
    150 g
  • grapeseed oil (see Tips)
    200 g
  • natural vanilla extract
    1 tsp
  • self-raising flour
    280 g
  • cornflour
    20 g
  • cream of tartar
    1 pinch
  • caster sugar
    70 g
  • salt
    1 pinch

Nutriční hodnoty na 1 portion

Kalorie 353.2 kcal / 1483.4 kJ
Protein 6.8 g
Tuk 19.9 g
Sacharidy 38.1 g
Vláknina 0.6 g
Nasycený tuk 2.7 g
Sodík 252.1 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...