Zařízení & příslušenství
Pandan chiffon cake
Příprava 15min.
Celkový 5hod. 15min.
12 portions
Suroviny
Pandan juice
-
pandan leaves (see Tips)100 g
-
coconut water250 g
Cake
-
eggs separated7
-
caster sugar220 g
-
grapeseed oil (see Tips)200 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
self-raising flour280 g
-
cornflour20 g
-
cream of tartar1 pinch
-
salt1 pinch
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
252.1 mg
Protein
6.8 g
Kalorie
1483.4 kJ /
353.2 kcal
Tuk
19.9 g
Vláknina
0.6 g
Nasycený tuk
2.7 g
Sacharidy
38.1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Gula Melaka Huat Kuih (Palm Sugar Steamed Cupcakes)
55min.
Soy milk
24hod. 30min.
Mantou buns
1hod. 30min.
Kuih Bangkit (Melt-in-Mouth Coconut Cookies)
2hod.
Kaya (coconut jam)
1hod. 10min.
Homemade Soy Milk
35min.
Dou sha (red bean paste)
49hod. 10min.
Egg Tarts
50min.
Luo bo gao (radish cakes)
25hod. 20min.
Homemade Fish Ball Soup
2hod.
Wholemeal Mantou
1hod.
Homemade Pandan Kaya
55min.