Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Ginger sugar syrup
- 200 g water
- 100 g white sugar
- 100 g palm sugar
- 50 g fresh ginger, cut into slices
- 4 pandan leaves (optional)
Douhua
- 200 g dried soybeans
- 2250 g water, plus extra to soak and cook
- ½ tsp Glucono Delta Lactone (GDL) (see Tips)
- 1 tbsp cornflour
- 1 tbsp water
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 762 kJ / 182.1 kcal
- Protein
- 3.8 g
- Sacharidy
- 39.6 g
- Tuk
- 1.7 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Vláknina
- 2 g
- Sodík
- 24.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ngo Hiang (Five Spice Meat Rolls)
45min
Mock Fin Soup
35min
Braised Mushroom With Broccoli And Beancurd Sheets
35min
Pulut Tai Tai (Steamed Blue Glutinous Rice)
2 godz. 35 min
Douhua (soybean curd)
10 godz. 25 min
Pineapple tarts
1h 30min
Taiwanese Traditional Meat Floss
1 Std. 40 Min
Traditional Chinese Peanut Cookies
1h 20min
Japanese Cheese Tarts
1h 55 min
Homemade Pandan Kaya
55min
Red Date Longan Peach Gum Dessert
1h 5min
Cantonese Steamed Fish
40min