Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Ginger sugar syrup
- 200 g water
- 100 g white sugar
- 100 g palm sugar
- 50 g fresh ginger, cut into slices
- 4 pandan leaves (optional)
Douhua
- 200 g dried soybeans
- 2250 g water, plus extra to soak and cook
- ½ tsp Glucono Delta Lactone (GDL) (see Tips)
- 1 tbsp cornflour
- 1 tbsp water
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 762 kJ / 182.1 kcal
- Protein
- 3.8 g
- Sacharidy
- 39.6 g
- Tuk
- 1.7 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Vláknina
- 2 g
- Sodík
- 24.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Braised Rice Wine Fish
20 min
Taiwanese traditional Pork floss
1h 40min
Nasi Kerabu (Blue Pea Rice)
1h 20min
Hainanese chicken rice with vegetable soup and steamed egg
1h 25min
Nian Gao (Sweet Sticky Rice Cake)
2 godz. 25 min
Fresh Prawn Paste
1h 20min
Guangxi-Style Steamed Whole Chicken with Chives Sauce
1h 5min
Traditional Chinese Peanut Cookies
1h 20min
Pork Balls
20 min
Mock Fin Soup
35min
Brown Rice Congee
30min
Red Date Longan Peach Gum Dessert
1h 5min