
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Ginger sugar syrup
- 200 g water
- 100 g white sugar
- 100 g palm sugar
- 50 g fresh ginger cut into slices
- 4 pandan leaves (optional)
Douhua
- 200 g dried soybeans
- 2250 g water plus extra to soak and cook
- ½ tsp Glucono Delta Lactone (GDL) (see Tips)
- 1 tbsp cornflour
- 1 tbsp water
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 182.1 kcal / 762 kJ
- Protein
- 3.8 g
- Tuk
- 1.7 g
- Sacharidy
- 39.6 g
- Vláknina
- 2 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Sodík
- 24.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Indonesian green spice paste
40min
Black Glutinous Rice Dessert (Bubur Pulut Hitam)
3hod. 30min
Douhua (soybean curd)
10hod. 25min
Red Date Longan Peach Gum Dessert
1hod. 5min
Mapo tofu
15min
Key Lime Madeleines
2hod. 35min
Soy milk
24hod. 30min
Chicken adobo
30min
Braised Mushroom With Broccoli And Beancurd Sheets
35min
Homemade Soy Milk
35min
Homemade Pandan Kaya
55min
Hainanese chicken and rice
1hod. 50min