Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 700 g Blumenkohl, in Röschen (ca. 4 cm)
- 10 - 15 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 1 Knoblauchzehe
- 1 - 2 grüne Chilischoten, frisch, entkernt, in Stücken, nach Geschmack, und etwas mehr, in Ringen, zum Bestreuen (volitelně)
- 200 g Zwiebeln, geachtelt
- 20 g Olivenöl
- 90 g Tandoori-Paste
- 30 g Tomatenmark
- 100 g Wasser
- 20 g Mandeln, gemahlen (siehe Tipp)
- 500 g Hähnchenschenkel, ohne Haut und Knochen, in Stücken (ca. 3 cm), siehe Tipp
- 1 TL Salz
- 90 g Kokoscreme
- 6 Stängel Koriander, abgezupft, grob gehackt, zum Bestreuen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1506 kJ / 359 kcal
- Protein
- 30 g
- Sacharidy
- 9 g
- Tuk
- 21 g
- Vláknina
- 9.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kokos-Hähnchen-Curry mit Vollkornreis
1 Std. 30 Min
Hähnchen-Cashew-Curry
40 Min
Hähnchen Teriyaki
2 Std.
Hähnchen Teriyaki
2 Std.
Butter Chicken
50min
Chicken Korma
45min
Rindfleisch-Curry mit Kokos-Roti (Kuruma Iraichchi)
2h 10min
Chicken Saag
50min
Orientalischer Lammeintopf
1 Std. 10 Min
Chicken Tikka Masala
45min
Slow Cooking Beef Madras
3h
Beef Madras
1 Std. 30 Min