Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 g Ingwer, frisch, geschält, in Scheiben (2 mm)
- 2 Knoblauchzehen
- 100 g Zwiebeln, geviertelt
- 4 TL Pflanzenöl
- 600 g Rindergulasch, in Würfeln (2 cm)
- 2 TL Curry Madras, selbst gemacht
- 50 g Tomatenmark
- 300 g Wasser
-
1
TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
nebo ½ Würfel Fleischbrühe (für je 0,5 l) - 2 TL Zitronensaft
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1451 kJ / 347 kcal
- Protein
- 36 g
- Sacharidy
- 5 g
- Tuk
- 21 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Garnelen Bhuna
30 min
Curry Madras (Gewürzmischung)
5 min
Lamm Curry mit Paprika - Bhoona Gosht
1 godz. 15 min
Chicken Jalfrezi
1 godz.
Chicken Saag
50min
Rindfleisch-Curry mit Kokos-Roti (Kuruma Iraichchi)
2 Std. 10 Min
Schweinefleisch Vindaloo
4 godz.
Chicken Akhni
1h 30min
Kofta Curry
1h 10min
Chicken-Mushroom Balti
50min
Hähnchen Tikka Masala
1 godz.
Hähnchen in Joghurt
1 godz.