Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g Wasser
- 2 Eier
- 100 g grüne Bohnen, in Stücken (3-4 cm)
- 1 Schalotte, halbiert
- 20 g Weißweinessig
- 1 - 2 TL Dijon-Senf
- 40 g Olivenöl
- ¼ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 2 Römersalatherzen, in Stücke gezupft
- 2 Tomaten, geachtelt
- ½ grüne Paprika, in dünnen Streifen
- 40 g Oliven, schwarz, entsteint
- 1 Dose Thunfisch, in Lake, naturell (Abtropfgew. 140 g), abgetropft
- 8 Sardellenfilets, in Öl, abgetropft (volitelně)
- 4 Stängel Basilikum, abgezupft
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2036 kJ / 486 kcal
- Protein
- 26 g
- Sacharidy
- 7 g
- Tuk
- 37 g
- Vláknina
- 4.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Feldsalat mit gebratenen Kräuterseitlingen und Kürbiskerndressing
20 min
Salat mit Hähnchenbrust
20 min
Griechischer Bauernsalat
20 min
Büffelmozzarella mit Cherry-Tomaten und zwei Pesti
20 min
Sizilianischer Garnelensalat
40 Min
Sattmacher-Salat
40 Min
Spargel mit Eier-Vinaigrette
40 Min
Bohnen-Tomaten-Salat
30 min
Spargelsalat mit Cherry-Tomaten und Artischockenvinaigrette
1 Std. 10 Min
Spinat-Tomaten-Salat
20 min
Salat mit Ziegenkäse und Wildblumen-Honig-Dressing
10min
Bohnen-Tomaten-Salat mit Speck
40 Min