
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 rametti di rosmarino fresco gli aghi lavati
-
5
g di radice fresca di zenzero pelata
nebo ½ cucchiaino di zenzero in polvere - 150 g di farina tipo 00
- 1 uovo
- 100 g di latte intero freddo
- 100 g di acqua minerale frizzante fredda
- 1 cucchiaino di lievito istantaneo per torte salate
- 1 pizzico di sale
- olio di arachidi q.b.
- 600 g di filetti di cernia, senza pelle (3 cm)
- salsa di soia a piacere (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 4 porzioni
- Kalorie
- 1132 kcal / 4736.3 kJ
- Protein
- 132.1 g
- Tuk
- 15.1 g
- Sacharidy
- 113.1 g
- Vláknina
- 0 g
- Nasycený tuk
- 5.6 g
- Sodík
- 103 mg
Alternativní recepty
Pappardelle ripiene di piselli
2h 25min
Risotto al petto d'anatra affumicato e uva (Bimby Friend)
Pas d’évaluation
Zucca con miglio, pesto di nocciole e broccoli (senza glutine)
1h 30min
Risotto gamberoni e pompelmo rosa
40min
Injera (Pane etiope)
48h 25min
Risotto alla milanese CucinaBarilla
20min
Baccalà con cavolo verza e ceci
50min
Faraona ripiena di salsiccia e nocciole con purè di patate
2h 30min
Marinatura all'aceto di mele
15min
Crêpes con capesante e porri
Pas d’évaluation
Baccalà alla Veracruz
1h
Pasticcio di carne inglese
1h 40min