Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati
-
5
g di radice fresca di zenzero, pelata
nebo ½ cucchiaino di zenzero in polvere - 150 g di farina tipo 00
- 1 uovo
- 100 g di latte intero freddo
- 100 g di acqua minerale frizzante fredda
- 1 cucchiaino di lievito istantaneo per torte salate
- 1 pizzico di sale
- olio di arachidi q.b.
- 600 g di filetti di cernia, senza pelle (3 cm)
- salsa di soia, a piacere (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 4 porzioni
- Kalorie
- 4736.3 kJ / 1132 kcal
- Protein
- 132.1 g
- Sacharidy
- 113.1 g
- Tuk
- 15.1 g
- Nasycený tuk
- 5.6 g
- Vláknina
- 0 g
- Sodík
- 103 mg
Alternativní recepty
Pizza saporita con uova e spinaci
2h 30min
Cestini al formaggio con salsa al peperoncino e confettura di lamponi
2h 15min
Frittata di asparagi selvatici
55min
Pizza quattro stagioni
1 Std. 30 Min
Tacchino cremoso con funghi a Cottura Lenta
4h
Ananas al rum a Cottura Lenta
2 Std. 40 Min
Zucca Acorn gratinata
2 Std.
Vellutata di zucca, riso con pesce e verdure, crumble di mele e pere
1 Std. 30 Min
Baccalà alla Veracruz
1h
Pappardelle ripiene di piselli
2 godz. 25 min
Agnello a vapore alla marocchina con cous cous
1h
Pizza romana bianca
6h 30min