Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 32 cozze fresche pulite
- 200 g di acqua fredda
- 1 cucchiaino di sale
- 200 g di mollica di pane secca
- 150 g di latte
Cozze
- 500 g di acqua
- 1 pizzico di sale
- 1 fetta di limone
Ripieno
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 30 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 2 spicchi di aglio a metà
- 30 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- 20 g di pecorino a pezzi
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1163 kJ / 278 kcal
- Protein
- 13.7 g
- Sacharidy
- 29.2 g
- Tuk
- 11.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zuppa di pesce alla napoletana
1h 10min
Zuppa di pesce misto
40min
Pepata di cozze
55min
Polpetti affogati
45min
Bruschetta terra e mare al piccante
35 Min
Carciofini sott'olio
721h 30min
Paella
1h 50 min
Seppie e calamari in guazzetto di capperi e olive
40min
Capesante ai funghi porcini
1h 20 min
Peoci gratinati
1h
Insalata fredda di polpo e patate
50min
Baccalà in umido (Ghiotta di Natale)
1h 10min