Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 32 cozze fresche pulite
- 200 g di acqua fredda
- 1 cucchiaino di sale
- 200 g di mollica di pane secca
- 150 g di latte
Cozze
- 500 g di acqua
- 1 pizzico di sale
- 1 fetta di limone
Ripieno
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 30 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 2 spicchi di aglio a metà
- 30 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- 20 g di pecorino a pezzi
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1163 kJ / 278 kcal
- Protein
- 13.7 g
- Sacharidy
- 29.2 g
- Tuk
- 11.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pasticcio di baccalà
1 godz. 30 min
Stoccafisso con i porri
50min
Insalata fredda di polpo e patate
50min
Polpo in bottiglia
9h 10min
Scrigno di cappelletti
2h
Baccalà gratinato
50min
Pastella per fritti
1u.
Frittelle di baccalà
12 godz. 50 min
Tordelli lucchesi
2 godz. 30 min
Alici ripiene
50min
Spaghettini al cartoccio con frutti di mare
1 Std. 20 Min
Quiche salata ai carciofi
1 Std. 20 Min