Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 32 cozze fresche pulite
- 200 g di acqua fredda
- 1 cucchiaino di sale
- 200 g di mollica di pane secca
- 150 g di latte
Cozze
- 500 g di acqua
- 1 pizzico di sale
- 1 fetta di limone
Ripieno
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 30 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 2 spicchi di aglio a metà
- 30 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- 20 g di pecorino a pezzi
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1163 kJ / 278 kcal
- Protein
- 13.7 g
- Sacharidy
- 29.2 g
- Tuk
- 11.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Trippa alla trasteverina
45min
Trippa alla genovese con funghi e pancetta
1h 10min
Pastella per fritti
1h
Garganelli chiodini e patate
50min
Antipasto di alici agli agrumi
2 Std. 10 Min
Crostino con pesto di asparagi, pistacchi e ceviche di gamberi
35min
Cozze ripiene alla pugliese
1h 25min
Baccalà fritto in pastella
1h 10min
Fettuccine al limone al sugo di scampi
1h 5min
Peoci gratinati
1h
Calamari ripieni su crema di pane
1h 10min
Crema catalana (di Luca Montersino)
25min