
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 32 cozze fresche pulite
- 200 g di acqua fredda
- 1 cucchiaino di sale
- 200 g di mollica di pane secca
- 150 g di latte
Cozze
- 500 g di acqua
- 1 pizzico di sale
- 1 fetta di limone
Ripieno
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 30 g di prezzemolo fresco le foglioline lavate ed asciugate
- 2 spicchi di aglio a metà
- 30 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- 20 g di pecorino a pezzi
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 278 kcal / 1163 kJ
- Protein
- 13.7 g
- Tuk
- 11.8 g
- Sacharidy
- 29.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Melanzane sott'olio alla siciliana
3h 30min
Fiori di zucca ripieni
1h
Cozze ripiene
1h 30min
Costolette di agnello in crosta
2h 30min
Cozze ripiene alla pugliese
1h 25min
Ravioli di ricotta al sugo di agnello
1h 20min
Peoci gratinati
1h
Bicchierini di gamberi in salsa cocktail
1h
Totani ripieni su crema di fave
1h 30min
Tortelli con fonduta di Parmigiano Reggiano, pancetta e noci
1h 20min
Seppie ripiene su coulisse di pomodorini
50min
Calamari ripieni
1h 30min