Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g d'amandes décortiquées
- 2 gousses d'ail
- 3 brins de persil frais, équeutés
- 170 g de beurre, coupé en morceaux
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre blanc moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 100 g de vin blanc sec
- 100 g d'eau
- 500 g de palourdes fraîches
- 500 g d'amandes fraîches de mer
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1791.5 kJ / 434.5 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 2.3 g
- Tuk
- 42.5 g
- Nasycený tuk
- 23 g
- Vláknina
- 2 g
- Sodík
- 321 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cuisson des bigorneaux
25min
Râble de lapin aux abricots et à la vanille
45min
Pressé de raie
14 Std.
Beurre blanc
25min
Langoustines vapeur, mayonnaise au safran
50 min
Mille-galettes de blé noir
35min
Salade de raie aux agrumes, câpres et croûtons
1 Std. 5 Min
DECEMBRE - Coquille Saint-Jacques bretonne de Marguerite - Eric Robert
1 Std. 30 Min
La cuisson des langoustines
40min
Joues de porc au cidre
1 Std. 45 Min
Choucroute de la mer au beurre blanc
55 Min
Raie aux câpres
45min