Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g d'amandes décortiquées
- 2 gousses d'ail
- 3 brins de persil frais, équeutés
- 170 g de beurre, coupé en morceaux
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre blanc moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 100 g de vin blanc sec
- 100 g d'eau
- 500 g de palourdes fraîches
- 500 g d'amandes fraîches de mer
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1791.5 kJ / 434.5 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 2.3 g
- Tuk
- 42.5 g
- Nasycený tuk
- 23 g
- Vláknina
- 2 g
- Sodík
- 321 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cuisson des bigorneaux
25 Min
Raie aux câpres
45 Min
Bulots au court-bouillon
2 Std.
Beurre blanc
25 Min
Beurre blanc
20 Min
Langoustines vapeur, mayonnaise au safran
50 Min
Salade de raie aux agrumes, câpres et croûtons
1h 5min
La cuisson des langoustines
40 Min
Pintade farcie avec Betty
2 Std.
Gambas sautées au beurre persillé
15 Min
Moules farcies au beurre d'ail
35 Min
Coquille Saint-Jacques gratinée
45 Min