Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g de graines de kasha
- 200 g de fenouil, coupé en morceaux
- 200 g de carottes, coupées en morceaux
- 80 g d'échalotes
- 15 g de beurre, coupé en morceaux
- 200 g de vin blanc
- 300 g d'eau
- 600 g de poissons variés (julienne, merlu, cabillaud...)
- 30 g de farine de blé
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre fraîchement moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 746.3 kJ / 177.9 kcal
- Protein
- 15.9 g
- Sacharidy
- 11 g
- Tuk
- 7 g
- Nasycený tuk
- 3.9 g
- Vláknina
- 2.3 g
- Sodík
- 210.8 mg
Alternativní recepty
Gratin de poissons à la choucroute
40 λεπτ.
Escargots aux rillettes de maquereau fumé
1h
Nage de crustacés au champagne
1h 5min
Cocotte de poisson gratinée aux champignons
1h
Nage de saint-jacques et gambas
1h
Baeckeoffe aux poissons
1 Std. 45 Min
DECEMBRE - Coquille Saint-Jacques bretonne de Marguerite - Eric Robert
1h 30min
Osso-buco de cabillaud
45min
Blanquette de saumon aux champignons des bois
50 Min
Blanquette de poisson, sauce au potimarron
45min
Coquille Saint-Jacques gratinée
45min
Cassolette de saint-jacques et crevettes
40 λεπτ.