Fondue de poireaux, moules et coques

Fondue de poireaux, moules et coques

4.5 11 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 1hod.
4 portions

Suroviny

  • 20 g de beurre
  • 700 g de poireaux coupés en tronçons d'1 cm
  • 60 g de vin blanc sec
  • 800 g de moules fraîches, préalablement nettoyées
  • 500 g de coques fraîches, préalablement dégorgées
  • 50 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • 3 pincées de poivre blanc moulu à ajuster en fonction des goûts
  • tranches de pain pour accompagner

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 598.5 mg
Protein 18.3 g
Kalorie 978.5 kJ / 232.8 kcal
Tuk 11 g
Vláknina 4 g
Nasycený tuk 5.8 g
Sacharidy 9.3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...