Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g de beurre
- 700 g de poireaux, coupés en tronçons d'1 cm
- 60 g de vin blanc sec
- 800 g de moules fraîches, préalablement nettoyées
- 500 g de coques fraîches, préalablement dégorgées
- 50 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 3 pincées de poivre blanc moulu, à ajuster en fonction des goûts
- tranches de pain, pour accompagner
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 978.5 kJ / 232.8 kcal
- Protein
- 18.3 g
- Sacharidy
- 9.3 g
- Tuk
- 11 g
- Nasycený tuk
- 5.8 g
- Vláknina
- 4 g
- Sodík
- 598.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Thon basquaise
30 Min
Parmentier de lieu noir
1 godz. 20 min
Roulé de poisson
3 Std. 15 Min
Papillote d'églefin au chou et à la courge
55 Min
Filet de sandre au beurre blanc
45 Min
Espadon, écrasé de pommes de terre
45 Min
Merlu à la galicienne
45 Min
Turbot sauce champagne
30 Min
Églefin, beurre nantais et petits légumes
1h
Saumon au caviar rouge, sauce à la vodka
55 Min
Aumônière de moules aux petits légumes
1 Std. 10 Min
Filets de maquereau à la moutarde et légumes d’hiver
35min