Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g de beurre
- 700 g de poireaux, coupés en tronçons d'1 cm
- 60 g de vin blanc sec
- 800 g de moules fraîches, préalablement nettoyées
- 500 g de coques fraîches, préalablement dégorgées
- 50 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 3 pincées de poivre blanc moulu, à ajuster en fonction des goûts
- tranches de pain, pour accompagner
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 978.5 kJ / 232.8 kcal
- Protein
- 18.3 g
- Sacharidy
- 9.3 g
- Tuk
- 11 g
- Nasycený tuk
- 5.8 g
- Vláknina
- 4 g
- Sodík
- 598.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Magret de canard aux framboises
40min
Calamars sous-vide
4 Std. 15 Min
Cailles farcies au foie gras
55min
Cuisse de canard aux légumes, sauce aux myrtilles
3h 30min
Nage de noix de saint-jacques aux panais et à la vanille
1h
Mijoté de poisson et crevettes au lait de coco
30min
Lotte sauce vallée d’Auge
1h 40min
Poisson aux légumes vapeur et coquillages
1h 25min
Magret de canard en papillote, sauce à l'orange
2 Std. 45 Min
Petit flan de la mer en cocotte
40min
Gratin d'automne au merlan, sauce citronnée
1h 25min
Sauce madère
35 Min