
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g de beurre
- 700 g de poireaux coupés en tronçons d'1 cm
- 60 g de vin blanc sec
- 800 g de moules fraîches, préalablement nettoyées
- 500 g de coques fraîches, préalablement dégorgées
- 50 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 3 pincées de poivre blanc moulu à ajuster en fonction des goûts
- tranches de pain pour accompagner
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 232.8 kcal / 978.5 kJ
- Protein
- 18.3 g
- Tuk
- 11 g
- Sacharidy
- 9.3 g
- Vláknina
- 4 g
- Nasycený tuk
- 5.8 g
- Sodík
- 598.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Flan au topinambour, sauce au gruyère
40min
Papillotes de lieu jaune, fondue de poireaux
35min
Matelote de roussette au vin rouge
1hod. 30min
Couscous de crevettes et sa bisque (Découverte)
1hod.
Parmentier gratiné de moules et chou-fleur
1hod. 30min
Gratin de moules au curry
50min
Papillote de raie aux olives, tomates et câpres
35min
Chaudrée de moules
35min
Seiche à la sauce tomate
1hod. 15min
Moules à la sauce chorizo
1hod.
Cassolette de fruits de mer au chèvre
50min
Fondue de poireaux au curry et noix de pétoncle
55min