Verrine à l'abricot
TM6 TM5 TM31

Verrine à l'abricot

4.5 ( 33 hodnocení )

Suroviny

  • 12 biscuits à la cuillère coupés en deux
    nebo 12 biscuits roses de Reims coupés en deux
  • 30 g de beurre coupé en morceaux
  • 50 g de sucre en poudre
  • 20 g de jus de citron
    nebo 20 g de limoncello
  • 250 g d'abricots frais dénoyautés, détaillés en cubes (1-2 cm)
    nebo 250 g d'abricots surgelés détaillés en cubes (1-2 cm)
  • 200 g de yaourt à la vanille

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
167.3 kcal / 704.7 kJ
Protein
2.5 g
Tuk
5.7 g
Sacharidy
25.5 g
Vláknina
0.8 g
Nasycený tuk
3.7 g
Sodík
36.8 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty