Verrine à l'abricot

Verrine à l'abricot

4.6 38 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 35min.
6 portions

Suroviny

  • 12 biscuits à la cuillère coupés en deux
    12 biscuits roses de Reims, coupés en deux
  • 30 g de beurre coupé en morceaux
  • 50 g de sucre en poudre
  • 20 g de jus de citron
    20 g de limoncello
  • 250 g d'abricots frais dénoyautés, détaillés en cubes (1-2 cm)
    250 g d'abricots surgelés, détaillés en cubes (1-2 cm)
  • 200 g de yaourt à la vanille

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 36.8 mg
Protein 2.5 g
Kalorie 704.7 kJ / 167.3 kcal
Tuk 5.7 g
Vláknina 0.8 g
Nasycený tuk 3.7 g
Sacharidy 25.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...