
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
12
biscuits à la cuillère coupés en deux
nebo 12 biscuits roses de Reims coupés en deux - 30 g de beurre coupé en morceaux
- 50 g de sucre en poudre
-
20
g de jus de citron
nebo 20 g de limoncello -
250
g d'abricots frais dénoyautés, détaillés en cubes (1-2 cm)
nebo 250 g d'abricots surgelés détaillés en cubes (1-2 cm) - 200 g de yaourt à la vanille
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 167.3 kcal / 704.7 kJ
- Protein
- 2.5 g
- Tuk
- 5.7 g
- Sacharidy
- 25.5 g
- Vláknina
- 0.8 g
- Nasycený tuk
- 3.7 g
- Sodík
- 36.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Verrines de soupe, crème fouettée au zeste d’orange, crumble de pain grillé à l’ail
25min
Crème au citron et biscuits lapin de Pâques
40min
Salade alsacienne revisitée sur sablé parmesan
1hod.
Verrine bicolore aux radis et fromage de chèvre
20min
Salade de pommes de terre et de saumon à l'aneth
1hod. 5min
Verrine fraise-chocolat blanc
1hod. 45min
Soupe de poires et raisins
35min
Mousse de thon, tartare d'avocat et tomates séchées
10min
Tiramisu aux abricots et au miel
4hod. 40min
Clafoutis à la pêche, au mascarpone et au citron vert
1hod.
Verrines choco-caramel-speculoos
3hod. 40min
Cheesecakes en verrine
3hod. 5min