Verrine à l'abricot
TM6 TM5 TM31

Verrine à l'abricot

4.5 (33 hodnocení)

Suroviny

  • 12 biscuits à la cuillère, coupés en deux
    nebo 12 biscuits roses de Reims, coupés en deux
  • 30 g de beurre, coupé en morceaux
  • 50 g de sucre en poudre
  • 20 g de jus de citron
    nebo 20 g de limoncello
  • 250 g d'abricots frais, dénoyautés, détaillés en cubes (1-2 cm)
    nebo 250 g d'abricots surgelés, détaillés en cubes (1-2 cm)
  • 200 g de yaourt à la vanille

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
704.7 kJ / 167.3 kcal
Protein
2.5 g
Sacharidy
25.5 g
Tuk
5.7 g
Nasycený tuk
3.7 g
Vláknina
0.8 g
Sodík
36.8 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty