Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 80 g de carotte, coupée en tronçons
- 20 g d'huile d'olive
- 200 g de tomates, coupées en morceaux
- 500 g de vin rouge, type Corbières
- 1 c. à café d'herbes de Provence déshydratées
- 10 g de fécule de maïs
- ½ c. à café de sel
- 4 pincées de poivre moulu
- 700 g de seiche, coupée en morceaux (2 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1180 kJ / 282.3 kcal
- Protein
- 23 g
- Sacharidy
- 9 g
- Tuk
- 6.5 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Vláknina
- 1.8 g
- Sodík
- 957.5 mg
Alternativní recepty
Daube de l'Aubrac
17h 30 min
Ragoût de poulpe méditerranéen
1 godz. 35 min
Cassoulet de la mer
50min
Navarin d'agneau printanier
1h 25min
Mijoté de lotte aux épices
50min
Agneau des Pyrénées aux haricots tarbais
13 godz. 50 min
Ragoût de calamars, chorizo et haricots blancs
5h 30min
Daube d'agneau aux artichauts
1h
Joues de bœuf au cidre
3h 15min
Gratin de moules au curry
50min
Bourride
1h
La daube niçoise cuisson lente
13 Std. 20 Min