Seiche sauce au vin rouge
TM6 TM5

Seiche sauce au vin rouge

4.0 (21 hodnocení)

Suroviny

  • 100 g d'oignon, coupé en deux
  • 80 g de carotte, coupée en tronçons
  • 20 g d'huile d'olive
  • 200 g de tomates, coupées en morceaux
  • 500 g de vin rouge, type Corbières
  • 1 c. à café d'herbes de Provence déshydratées
  • 10 g de fécule de maïs
  • ½ c. à café de sel
  • 4 pincées de poivre moulu
  • 700 g de seiche, coupée en morceaux (2 cm)

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
1180 kJ / 282.3 kcal
Protein
23 g
Sacharidy
9 g
Tuk
6.5 g
Nasycený tuk
1 g
Vláknina
1.8 g
Sodík
957.5 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty