Seiche sauce au vin rouge

Seiche sauce au vin rouge

4.0 24 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 5min.
4 portions

Suroviny

  • 100 g d'oignon coupé en deux
  • 80 g de carotte coupée en tronçons
  • 20 g d'huile d'olive
  • 200 g de tomates coupées en morceaux
  • 500 g de vin rouge type Corbières
  • 1 c. à café d'herbes de Provence déshydratées
  • 10 g de fécule de maïs
  • ½ c. à café de sel
  • 4 pincées de poivre moulu
  • 700 g de seiche coupée en morceaux (2 cm)

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 957.5 mg
Protein 23 g
Kalorie 1180 kJ / 282.3 kcal
Tuk 6.5 g
Vláknina 1.8 g
Nasycený tuk 1 g
Sacharidy 9 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...