
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g d'oignon coupé en deux
- 80 g de carotte coupée en tronçons
- 20 g d'huile d'olive
- 200 g de tomates coupées en morceaux
- 500 g de vin rouge type Corbières
- 1 c. à café d'herbes de Provence déshydratées
- 10 g de fécule de maïs
- ½ c. à café de sel
- 4 pincées de poivre moulu
- 700 g de seiche coupée en morceaux (2 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 282.3 kcal / 1180 kJ
- Protein
- 23 g
- Tuk
- 6.5 g
- Sacharidy
- 9 g
- Vláknina
- 1.8 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Sodík
- 957.5 mg
Alternativní recepty
Pâté de campagne aux baies de genièvre
24hod.
Joues de bœuf au cidre
3hod. 15min
Ragoût de poulpe méditerranéen
1hod. 35min
Ragoût de calamars, chorizo et haricots blancs
5hod. 30min
La daube niçoise cuisson lente
13hod. 20min
Daube d'agneau aux artichauts
1hod.
Gâteaux de foies de volaille aux noisettes
1hod.
Seiche à la sauce tomate
1hod. 15min
Daube de l'Aubrac
17hod. 30min
La daube niçoise
13hod. 20min
Veau à la crème et aux morilles
40min
Lapin au cidre, champignons, oignons et lardons
2hod. 10min