Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 80 g de carotte, coupée en tronçons
- 20 g d'huile d'olive
- 200 g de tomates, coupées en morceaux
- 500 g de vin rouge, type Corbières
- 1 c. à café d'herbes de Provence déshydratées
- 10 g de fécule de maïs
- ½ c. à café de sel
- 4 pincées de poivre moulu
- 700 g de seiche, coupée en morceaux (2 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1180 kJ / 282.3 kcal
- Protein
- 23 g
- Sacharidy
- 9 g
- Tuk
- 6.5 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Vláknina
- 1.8 g
- Sodík
- 957.5 mg
Alternativní recepty
Agneau des Pyrénées aux haricots tarbais
13 Std. 50 Min
Petits encornets à l'ail, artichauts et lard
30min
Mijoté de lotte aux épices
50 min
Osso-buco cuisson lente
1h 50min
La daube niçoise cuisson lente
13 godz. 20 min
Anneaux de calamar au vin rouge
1h
Bourride
1h
Joues de bœuf au cidre
3 godz. 15 min
Seiche à la sauce tomate
1h 15min
Fontainebleaux salés aux œufs de saumon
15min
Daube de l'Aubrac
17h 30min
Lapin au cidre, champignons, oignons et lardons
2h 10min