Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 125 g de carotte, en morceaux
- 1 gousse d'ail
- 200 g d'eau
- 300 g de noix de pétoncle
- 100 g de vin blanc sec
- 1 branche de thym frais
- 1 feuille de laurier
- 1 pincée de sel
- 1 pincée de poivre moulu
- 50 g de bâtons de surimi
- 15 brins de ciboulette fraîche, ciselés
- 50 g de crème fraîche épaisse
- 1 pincée de piment d'Espelette
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 421.7 kJ / 100.5 kcal
- Protein
- 9.8 g
- Sacharidy
- 4.7 g
- Tuk
- 3.3 g
- Nasycený tuk
- 0.7 g
- Vláknina
- 213.7 g
- Sodík
- 2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bûche de poisson
13h
Plateau apéritif de poissons fumés et gressins
3 Std.
Rillette de sardine au citron
5 Min
Tartinable aux radis et curry breton
20min
Crackers de galette et mousse de crevettes
40min
Rillettes de noix de saint-jacques et noisettes croquantes
12u. 15min
Tartinable de crevettes aux épices cajun
10min
Eton mess (Dessert meringué à l'ananas)
25min
Pintxo donosti
2sa 15 dk
Crème de sardine au whisky
5 Min
Glace rhum raisins
12 godz.
Terrine de saumon à tartiner
3 Std.