Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 125 g de carotte, en morceaux
- 1 gousse d'ail
- 200 g d'eau
- 300 g de noix de pétoncle
- 100 g de vin blanc sec
- 1 branche de thym frais
- 1 feuille de laurier
- 1 pincée de sel
- 1 pincée de poivre moulu
- 50 g de bâtons de surimi
- 15 brins de ciboulette fraîche, ciselés
- 50 g de crème fraîche épaisse
- 1 pincée de piment d'Espelette
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 421.7 kJ / 100.5 kcal
- Protein
- 9.8 g
- Sacharidy
- 4.7 g
- Tuk
- 3.3 g
- Nasycený tuk
- 0.7 g
- Vláknina
- 213.7 g
- Sodík
- 2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tartinable crevettes, crabe et surimi au mélange du trappeur
10 Min
Crème de sardine au whisky
5 Min
Lotte à la diepoise
40 Min
Tuile de pain de mie, pont-l'évêque et magret de canard séché
25 Min
Escargots aux rillettes de maquereau fumé
1 Std.
Cassolette de poissons
1 Std.
Tartinable de crevettes aux épices cajun
10 Min
Tartinable de maquereau fumé au curry breton
5 Min
Rondelles de courgette, crème de chèvre
20 min
Tartinade aux deux saumons et citron vert
25 Min
Rillettes de sardines à l'orange
2 Std. 15 Min
Tartinable de saumon au mélange du trappeur
10 Min