Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g di acqua
- 400 g di patate, pelate e a pezzi (2-3 cm)
- 1 uovo
- 40 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- 80 g di pangrattato + q.b.
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
-
120
g di Fontina a fette
nebo 120 g di Edam (formaggio olandese) o Gouda a fette - 120 g di speck a fette
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1135.3 kJ / 271.3 kcal
- Protein
- 16.8 g
- Sacharidy
- 22.7 g
- Tuk
- 13.2 g
- Nasycený tuk
- 4.5 g
- Vláknina
- 1.2 g
- Sodík
- 690.8 mg
Alternativní recepty
Plumcake patate e speck
2 Std.
Torta di riso cacio e pepe
1h 30min
Sformato di zucchine e patate (TM6)
1h 30min
Bruschetta salsiccia e Gorgonzola
20min
Crostata di pomodori con pesto
1h 30min
Quiche ai peperoni e pomodori
1h 30min
Muffin ai pomodori secchi ed Emmental
1h
Sformatini di patate con cuore filante
40 λεπτ.
Strüdel salato con mele, speck e formaggio Asiago
1h 30min
Gattò di patate e spinaci
2 Std.
Polpettone spinaci e pancetta
1h 30min
Brutti ma buoni di patate
55min