Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g di acqua
- 400 g di patate, pelate e a pezzi (2-3 cm)
- 1 uovo
- 40 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- 80 g di pangrattato + q.b.
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
-
120
g di Fontina a fette
nebo 120 g di Edam (formaggio olandese) o Gouda a fette - 120 g di speck a fette
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1135.3 kJ / 271.3 kcal
- Protein
- 16.8 g
- Sacharidy
- 22.7 g
- Tuk
- 13.2 g
- Nasycený tuk
- 4.5 g
- Vláknina
- 1.2 g
- Sodík
- 690.8 mg
Alternativní recepty
Polpette di ricotta al sugo
50min
Muffin ai pomodori secchi ed Emmental
1u.
Rotolo di frittata
45 min
Gattò di patate e spinaci
2u.
Polpette di peperoni
1u.
Sformato di zucchine al basilico (TM6)
50min
Fusilli alla curcuma e pancetta
30min
Torta di riso cacio e pepe
1h 30 min
Crostata morbida con tonno e misticanza
1u.
Ciambella salata speck e scamorza
50min
Frittata di linguine
35min
Polpettone mortadella e pistacchio
50min