Tiella di Gaeta con scarola e olive

Tiella di Gaeta con scarola e olive

4.8 46 hodnocení
Příprava 10min
Celkový 2hod.
6 porzioni

Suroviny

Impasto
  • di zucchero
    5 g
  • di acqua
    1470 g
  • di lievito di birra fresco
    10 g
  • di farina tipo 0
    200 g
  • di olio extravergine di oliva
    20 g
  • di sale
    10 g
  • di semola di grano duro
    200 g
  • di succo di limone
    30 g
Ripieno
  • scalogni a pezzi
    2
  • di olio extravergine di oliva
    30 g
  • di peperoncino rosso
    1 pezzo
  • di scarola lavata, asciugata e a listarelle (3 cm)
    500 g
  • sale
    1 - 2 pizzichi
  • di pepe nero macinato
    1 pizzico
  • olive nere denocciolate di Gaeta
    20
Terminare la preparazione
  • di olio extravergine di oliva
    20 g

Nutriční hodnoty na 1 porzione

Kalorie 359.2 kcal / 1502.8 kJ
Protein 10 g
Tuk 14.3 g
Sacharidy 50.7 g
Vláknina 2.7 g
Nasycený tuk 1.8 g
Sodík 803.9 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...