Tiella di Gaeta con scarola e olive

Tiella di Gaeta con scarola e olive

4.6 57 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 2hod.
6 porzioni

Suroviny

Impasto
  • 5 g di zucchero
  • 1470 g di acqua
  • 10 g di lievito di birra fresco
  • 200 g di farina tipo 0
  • 20 g di olio extravergine di oliva
  • 10 g di sale
  • 200 g di semola di grano duro
  • 30 g di succo di limone
Ripieno
  • 2 scalogni a pezzi
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 1 pezzo di peperoncino rosso
  • 500 g di scarola lavata, asciugata e a listarelle (3 cm)
  • 1 - 2 pizzichi sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 20 olive nere denocciolate di Gaeta
Terminare la preparazione
  • 20 g di olio extravergine di oliva

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Sodík 803.9 mg
Protein 10 g
Kalorie 1502.8 kJ / 359.2 kcal
Tuk 14.3 g
Vláknina 2.7 g
Nasycený tuk 1.8 g
Sacharidy 50.7 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...