
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 5 g di zucchero
- 1470 g di acqua
- 10 g di lievito di birra fresco
- 200 g di farina tipo 0
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 10 g di sale
- 200 g di semola di grano duro
- 30 g di succo di limone
Ripieno
- 2 scalogni a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 pezzo di peperoncino rosso
- 500 g di scarola lavata, asciugata e a listarelle (3 cm)
- 1 - 2 pizzichi sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 20 olive nere denocciolate di Gaeta
Terminare la preparazione
- 20 g di olio extravergine di oliva
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 359.2 kcal / 1502.8 kJ
- Protein
- 10 g
- Tuk
- 14.3 g
- Sacharidy
- 50.7 g
- Vláknina
- 2.7 g
- Nasycený tuk
- 1.8 g
- Sodík
- 803.9 mg
Alternativní recepty
Pastiera salata
2hod.
Casatiello dolce (con lievito madre)
19hod.
Contorno di friarielli alla napoletana
40min
Casatiello sugna e pepe
2hod. 30min
Tartellette di scarola
1hod. 15min
Scarola imbottita alle acciughe
1hod.
Gattò di patate (TM6)
1hod. 30min
Pizza salsiccia e friarielli
30hod.
Contorno di scarola con noci e pinoli
20min
Danubio salato
3hod.
Ziti spezzati con ragù genovese
3hod.
Pizza di scarola
3hod. 30min