Impepata di cozze con salsa al burro bianco

Impepata di cozze con salsa al burro bianco

3.7 10 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 45min.
4 porzioni

Suroviny

Salsa al burro bianco
  • 3 scalogni a metà
  • 20 g olio extravergine di oliva
  • 30 g di aceto bianco
  • 50 g di vino bianco
  • 280 g di burro freddissimo, a pezzi
Cozze
  • 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
  • 1 spicchio di aglio
  • ½ peperoncino fresco
  • 20 g olio extravergine di oliva
  • 1000 g di cozze pulite
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 150 g di vino bianco
  • 100 g di acqua

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Sodík 739.2 mg
Protein 30.8 g
Kalorie 3609 kJ / 862.5 kcal
Tuk 75.3 g
Vláknina 1.1 g
Nasycený tuk 36.9 g
Sacharidy 13.7 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...