Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Salsa al burro bianco
- 3 scalogni a metà
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 30 g di aceto bianco
- 50 g di vino bianco
- 280 g di burro freddissimo, a pezzi
Cozze
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio
- ½ peperoncino fresco
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1000 g di cozze, pulite
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 150 g di vino bianco
- 100 g di acqua
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3609 kJ / 862.5 kcal
- Protein
- 30.8 g
- Sacharidy
- 13.7 g
- Tuk
- 75.3 g
- Nasycený tuk
- 36.9 g
- Vláknina
- 1.1 g
- Sodík
- 739.2 mg
Alternativní recepty
Arrosto di maiale con patate, verdure al vapore e salsa al sidro
2 godz. 20 min
Polpo alla Luciana
1 godz. 30 min
Polpo con patate a Cottura Lenta
1 godz. 30 min
Tagliata di pollo in salsa BBQ
4h
Agnello alla marocchina con cous cous al limone
4h
Udon con verdure e gamberoni
2h 30min
Cozze piccanti con ceci e pomodorini
35 min
Bicchierini di gamberi in salsa cocktail
1h
Capesante gratinate
25 min
Insalata di polpo e patate
2h
Polpo e patate a Cottura Lenta, grigliato
2h 45min
Sautè di cozze e vongole
40 min