
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Salsa al burro bianco
- 3 scalogni a metà
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 30 g di aceto bianco
- 50 g di vino bianco
- 280 g di burro freddissimo, a pezzi
Cozze
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio
- ½ peperoncino fresco
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1000 g di cozze pulite
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 150 g di vino bianco
- 100 g di acqua
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 862.5 kcal / 3609 kJ
- Protein
- 30.8 g
- Tuk
- 75.3 g
- Sacharidy
- 13.7 g
- Vláknina
- 1.1 g
- Nasycený tuk
- 36.9 g
- Sodík
- 739.2 mg
Alternativní recepty
Caramelle di pesce con vongole e zucchine
1hod. 45min
Agnello arrosto con verdure e salsa alla menta
2hod. 10min
Patate pelate (TM6)
5min
Millefoglie di Natale con crema al mascarpone
3hod. 30min
Pepata di cozze
45min
Cocktail di gamberi (TM6)
1hod. 30min
Fregola ai frutti di mare
40min
Tagliata di tonno ai pistacchi con crema di ceci (per 2 persone)
1hod. 15min
Linguine allo scoglio
40min
Gamberoni al Varoma con emulsione
30min
Bicchierini di gamberi in salsa cocktail
1hod.
Spaghetti alle vongole
4hod. 40min