Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Salsa al burro bianco
- 3 scalogni a metà
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 30 g di aceto bianco
- 50 g di vino bianco
- 280 g di burro freddissimo, a pezzi
Cozze
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio
- ½ peperoncino fresco
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1000 g di cozze, pulite
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 150 g di vino bianco
- 100 g di acqua
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3609 kJ / 862.5 kcal
- Protein
- 30.8 g
- Sacharidy
- 13.7 g
- Tuk
- 75.3 g
- Nasycený tuk
- 36.9 g
- Vláknina
- 1.1 g
- Sodík
- 739.2 mg
Alternativní recepty
Polpo alla Luciana
1h 30min
Insalata di polpo, patate e sedano al profumo di cedro
1h 25min
Panino con polpo
6 Std. 30 Min
Bucatini con le canocchie
35min
Insalata di polpo e patate
2 Std.
Pepata di cozze
45 Min
Pepata di cozze
55 Min
Carpaccio di roastbeef, insalata riccia e bietole
2 Std.
Pisellini e mais a vapore
Žádné hodnocení
Sautè di cozze e vongole
40min
Bicchierini di gamberi in salsa cocktail
1h
Paella veloce
40min