
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 gramů vody pokojové teploty
- 4 vejce (53-63 gramů každé), chlazené
- Nutriční hodnoty
- na 1 kus
- Kalorie
- 79 kcal / 332 kJ
- Protein
- 7 g
- Tuk
- 5 g
- Sacharidy
- 1 g
- Vláknina
- 0 g
Alternativní recepty
Vařené brambory
30 Min
Restovaná zeleninová směs na polévku nebo pod maso
25 Min
Těstoviny, vařené
20 Min
Rýže, vařená
25 Min
Restované krevety
15 Min
Restované kuřecí proužky se slaninou
15 Min
Restované proužky kuřecího masa
15 Min
Restované kostky kuřecího masa
15 Min
Brokolice s bramborami a sýrovou omáčkou
55 Min
Brambory ve slupce s tvarohovým dipem
1 Std.
Volská oka v páře
15 Min
Bramborová kaše
50 Min