Zařízení & příslušenství
Krémová hrášková polévka
Příprava 10min.
Celkový 40min.
8 porcí
Suroviny
-
150 gramů cibule napůl
-
20 gramů másla
-
1000 gramů mraženého zeleného hrášku1000 gramů zeleného hrášku, čerstvého
-
600 gramů vody
-
1 kuřecí bujón (pro 0,5 l vody)1 polévková lžíce kuřecí dochucovací pasty
-
200 gramů zakysané smetany200 gramů crème fraîche
-
2 špetky mletého černého pepře podle chuti
-
½ čajové lžičky soli podle chuti
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
7 g
Kalorie
778 kJ /
187 kcal
Tuk
11 g
Vláknina
8 g
Sacharidy
12 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Jarní polévky
12 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Hrášková polévka s crème fraiche a křupavou šunkou
1hod.
Hráškový krém s bazalkou
20min.
Květáková polévka s krutony
30min.
Tomatová polévka s bazalkovým pestem
45min.
Špenátová polévka s vejci
35min.
Krémová květáková polévka
30min.
Špenátová polévka se smetanou
40min.
Hráškový krém se šunkovými chipsy
30min.
Pórkový krém
40min.
Hrachová krémová polévka
25min.
Dýňová polévka se smetanou
40min.
Brokolicový krém
30min.