
Zařízení & příslušenství
Krémová hrášková polévka
Příprava 10min
Celkový 40min
8 porcí
Suroviny
-
cibule napůl150 gramů
-
másla20 gramů
-
zeleného hrášku, čerstvého1000 gramů
-
vody600 gramů
-
kuřecí dochucovací pasty1 polévková lžíce
-
crème fraîche200 gramů
-
mletého černého pepře podle chuti2 špetky
-
soli podle chuti½ čajové lžičky
Nutriční hodnoty na 1 porci
Kalorie
187 kcal /
778 kJ
Protein
7 g
Tuk
11 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
8 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Jarní polévky
12 recept
Česká republika
Česká republika