Zařízení & příslušenství
Krémová hrášková polévka
Příprava 10min.
Celkový 40min.
8 porcí
Suroviny
-
150 gramů cibule napůl
-
20 gramů másla
-
1000 gramů mraženého zeleného hrášku1000 gramů zeleného hrášku, čerstvého
-
600 gramů vody
-
1 kuřecí bujón (pro 0,5 l vody)1 polévková lžíce kuřecí dochucovací pasty
-
200 gramů zakysané smetany200 gramů crème fraîche
-
2 špetky mletého černého pepře podle chuti
-
½ čajové lžičky soli podle chuti
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
7 g
Kalorie
778 kJ /
187 kcal
Tuk
11 g
Vláknina
8 g
Sacharidy
12 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Hrášková polévka s crème fraiche a křupavou šunkou
1hod.
Hráškový krém se šunkovými chipsy
30min.
Dýňový krém s kari
35min.
Česneková krémová polévka se šlehačkou a opečenými krutony
1hod.
Špenátová polévka s vejci
35min.
Mrkvová krémová polévka
30min.
Dýňová polévka se smetanou
40min.
Rajčatová krémová polévka
30min.
Hrachová krémová polévka
25min.
Krémová květáková polévka
30min.
Brokolicový krém
30min.
Pórkový krém
40min.