Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 gramů cibule, napůl
- 20 gramů másla
-
1000
gramů zeleného hrášku, čerstvého
nebo 1000 gramů mraženého zeleného hrášku - 600 gramů vody
-
1
polévková lžíce kuřecí dochucovací pasty
nebo 1 kuřecí bujón (pro 0,5 l vody) -
200
gramů crème fraîche
nebo 200 gramů zakysané smetany - 2 špetky mletého černého pepře, podle chuti
- ½ čajové lžičky soli, podle chuti
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 778 kJ / 187 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 12 g
- Tuk
- 11 g
- Vláknina
- 8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Krémová květáková polévka
30 Min
Brokolicový krém
30 Min
Krémová zeleninová polévka
35 Min
Karamelové fondue s jablky a slanými preclíky
10min
Dýňový krém s kari
35 Min
Zeleninový krém
45 min
Hrášková polévka s crème fraiche a křupavou šunkou
1 godz.
Hrachová krémová polévka
25min
Pórkový krém
40 Min
Dýňová polévka se smetanou
40 Min
Špenátová polévka se smetanou
40 Min
Hráškový krém se šunkovými chipsy
30 Min