
Zařízení & příslušenství
Čirý vývar z hovězího masa
Příprava 15min
Celkový 3hod. 45min
5 porcí
Suroviny
-
cibule na čtvrtky100 gramů
-
čerstvé zeleniny do polévky (např. mrkev, celer, kořenová petržel, pórek), na kousky (4 cm)250 gramů
-
čerstvé petržele5 snítek
-
čerstvého libečku5 snítek
-
hovězího masa, bez kosti na kousky (7 cm)450 - 550 gramů
-
kuliček černého pepře6
-
jalovcových kuliček6
-
bobkové listy, sušené2
-
hřebíčky2
-
soli3 - 3 ½ čajové lžičky
-
vody1000 - 1500 gramů
Nutriční hodnoty na 1 porci
Kalorie
175 kcal /
732 kJ
Protein
20 g
Tuk
9 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
2 g
Nasycený tuk
4 g