Zařízení & příslušenství
Čirý vývar z hovězího masa
Příprava 15min.
Celkový 3hod. 45min.
5 porcí
Suroviny
-
100 gramů cibule na čtvrtky
-
250 gramů čerstvé zeleniny do polévky (např. mrkev, celer, kořenová petržel, pórek), na kousky (4 cm)
-
5 snítek čerstvé petržele
-
3 čajové lžičky sušeného libečku5 snítek čerstvého libečku
-
450 - 550 gramů hovězího masa, bez kosti na kousky (7 cm)
-
6 kuliček černého pepře
-
6 jalovcových kuliček
-
2 bobkové listy, sušené
-
2 hřebíčky
-
3 - 3 ½ čajové lžičky soli
-
1000 - 1500 gramů vody
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
20 g
Kalorie
732 kJ /
175 kcal
Tuk
9 g
Vláknina
2 g
Nasycený tuk
4 g
Sacharidy
4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Restované hovězí s caponatou
45min.
Drůbeží vývar
1hod.
Vařená jasmínová rýže
35min.
Restovaná zeleninová směs
30min.
Rýže, vařená
25min.
Restované kuřecí proužky se slaninou
15min.
Restované proužky kuřecího masa
15min.
Restovaná cibule (200 gramů)
20min.
Kuřecí vývar s houskovými knedlíčky
1hod. 5min.
Vařené brambory
30min.
Čirý zeleninový vývar
3hod. 45min.
Kuřecí vývar plný kolagenu
12hod. 10min.