
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 gramů cibule na čtvrtky
- 250 gramů čerstvé zeleniny do polévky (např. mrkev, celer, kořenová petržel, pórek), na kousky (4 cm)
- 5 snítek čerstvé petržele
-
5
snítek čerstvého libečku
nebo 3 čajové lžičky sušeného libečku - 450 - 550 gramů hovězího masa, bez kosti na kousky (7 cm)
- 6 kuliček černého pepře
- 6 jalovcových kuliček
- 2 bobkové listy, sušené
- 2 hřebíčky
- 3 - 3 ½ čajové lžičky soli
- 1000 - 1500 gramů vody
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 175 kcal / 732 kJ
- Protein
- 20 g
- Tuk
- 9 g
- Sacharidy
- 4 g
- Vláknina
- 2 g
- Nasycený tuk
- 4 g
Alternativní recepty
Vařené brambory
30min
Drůbeží vývar
1hod.
Vařená jasmínová rýže
35min
Strouhanka
5min
Rýže, vařená
25min
Restované proužky kuřecího masa
15min
Trhané vepřové maso
4hod. 5min
Čirý zeleninový vývar
3hod. 45min
Kuřecí vývar s houskovými knedlíčky
1hod. 5min
Kuřecí vývar plný kolagenu
12hod. 10min
Boloňské špagety
30min
Bramborová kaše
50min