Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 gramů cibule, na čtvrtky
- 250 gramů čerstvé zeleniny do polévky (např. mrkev, celer, kořenová petržel, pórek), na kousky (4 cm)
- 5 snítek čerstvé petržele
-
5
snítek čerstvého libečku
nebo 3 čajové lžičky sušeného libečku - 450 - 550 gramů hovězího masa, bez kosti, na kousky (7 cm)
- 6 kuliček černého pepře
- 6 jalovcových kuliček
- 2 bobkové listy, sušené
- 2 hřebíčky
- 3 - 3 ½ čajové lžičky soli
- 1000 - 1500 gramů vody
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 732 kJ / 175 kcal
- Protein
- 20 g
- Sacharidy
- 4 g
- Tuk
- 9 g
- Nasycený tuk
- 4 g
- Vláknina
- 2 g
Alternativní recepty
Kuřecí vývar plný kolagenu
12ωρ. 10 λεπτ.
Těstoviny, vařené
20 min
Kuřecí vývar s houskovými knedlíčky
1 godz. 5 min
Boloňské špagety
30 min
Trhané vepřové maso
4h 5min
Rýže, vařená
25 min
Vařené brambory
30 min
Drůbeží vývar
1h
Čirý zeleninový vývar
3 Std. 45 Min
Vařená jasmínová rýže
35 min
Bramborová kaše (s krytem mixovacích nožů 2v1)
35 min
Bramborová kaše
50 min