Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 gramů cibule, na čtvrtky
- 250 gramů čerstvé zeleniny do polévky (např. mrkev, celer, kořenová petržel, pórek), na kousky (4 cm)
- 5 snítek čerstvé petržele
-
5
snítek čerstvého libečku
nebo 3 čajové lžičky sušeného libečku - 450 - 550 gramů hovězího masa, bez kosti, na kousky (7 cm)
- 6 kuliček černého pepře
- 6 jalovcových kuliček
- 2 bobkové listy, sušené
- 2 hřebíčky
- 3 - 3 ½ čajové lžičky soli
- 1000 - 1500 gramů vody
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 732 kJ / 175 kcal
- Protein
- 20 g
- Sacharidy
- 4 g
- Tuk
- 9 g
- Nasycený tuk
- 4 g
- Vláknina
- 2 g
Alternativní recepty
Vařená jasmínová rýže
35p
Kuřecí vývar s houskovými knedlíčky
1 Std. 5 Min
Strouhanka
5 Min
Kuřecí vývar plný kolagenu
12h 10min
Rýže, vařená
25 Min
Čirý zeleninový vývar
3óra 45p
Zeleninový vývar se zázvorem
4h 15min
Vařené brambory
30min
Dohněda orestované proužky hovězího masa
15min
Bramborová kaše (s krytem mixovacích nožů 2v1)
35p
Drůbeží vývar
1h
Trhané vepřové maso
4h 5min