
Zařízení & příslušenství
Čirý vývar z hovězího masa
Příprava 15min.
Celkový 3hod. 45min.
5 porcí
Suroviny
-
100 gramů cibule na čtvrtky
-
250 gramů čerstvé zeleniny do polévky (např. mrkev, celer, kořenová petržel, pórek), na kousky (4 cm)
-
5 snítek čerstvé petržele
-
5 snítek čerstvého libečku
-
450 - 550 gramů hovězího masa, bez kosti na kousky (7 cm)
-
6 kuliček černého pepře
-
6 jalovcových kuliček
-
2 bobkové listy, sušené
-
2 hřebíčky
-
3 - 3 ½ čajové lžičky soli
-
1000 - 1500 gramů vody
Nutriční hodnoty na 1 porci
Kalorie
175 kcal /
732 kJ
Protein
20 g
Tuk
9 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
2 g
Nasycený tuk
4 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se Vám také líbit...
Vařené brambory
30min
Drůbeží vývar
1hod.
Čirý zeleninový vývar
3hod. 45min
Kuře a lá svíčková s knedlíkem
55min
Strouhanka
5min
Rýže, vařená
25min
Bramborová kaše
50min
Kuřecí vývar plný kolagenu
12hod. 10min
Bramborová kaše (s krytem mixovacích nožů 2v1)
35min
Kuřecí vývar s houskovými knedlíčky
1hod. 5min
Hovězí guláš s kulatými houskovými knedlíky
1hod. 30min
Boloňské špagety
30min