![Čirý vývar z hovězího masa Čirý vývar z hovězího masa](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/71ef956c-3231-4692-bbf6-1e771f032e58/Derivates/ceb0adda-014c-40df-b1a1-ba2def8ecd7d.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 gramů cibule, na čtvrtky
- 250 gramů čerstvé zeleniny do polévky (např. mrkev, celer, kořenová petržel, pórek), na kousky (4 cm)
- 5 snítek čerstvé petržele
-
5
snítek čerstvého libečku
nebo 3 čajové lžičky sušeného libečku - 450 - 550 gramů hovězího masa, bez kosti, na kousky (7 cm)
- 6 kuliček černého pepře
- 6 jalovcových kuliček
- 2 bobkové listy, sušené
- 2 hřebíčky
- 3 - 3 ½ čajové lžičky soli
- 1000 - 1500 gramů vody
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 732 kJ / 175 kcal
- Protein
- 20 g
- Sacharidy
- 4 g
- Tuk
- 9 g
- Nasycený tuk
- 4 g
- Vláknina
- 2 g
Alternativní recepty
Bramborová kaše (s krytem mixovacích nožů 2v1)
35 min
Zeleninový vývar se zázvorem
4 godz. 15 min
Drůbeží vývar
1h
Čirý zeleninový vývar
3h 45min
Kuřecí vývar s houskovými knedlíčky
1h 5min
Kuřecí vývar plný kolagenu
12h 10min
Vařená jasmínová rýže
35 min
Rýže, vařená
25 Min
Vařené brambory
30 Min
Bramborová kaše
50 Min
Strouhanka
5min
Trhané vepřové maso
4 godz. 5 min