Zařízení & příslušenství
Čirý vývar z hovězího masa
Příprava 15min.
Celkový 3hod. 45min.
5 porcí
Suroviny
-
100 gramů cibule na čtvrtky
-
250 gramů čerstvé zeleniny do polévky (např. mrkev, celer, kořenová petržel, pórek), na kousky (4 cm)
-
5 snítek čerstvé petržele
-
3 čajové lžičky sušeného libečku5 snítek čerstvého libečku
-
450 - 550 gramů hovězího masa, bez kosti na kousky (7 cm)
-
6 kuliček černého pepře
-
6 jalovcových kuliček
-
2 bobkové listy, sušené
-
2 hřebíčky
-
3 - 3 ½ čajové lžičky soli
-
1000 - 1500 gramů vody
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
20 g
Kalorie
732 kJ /
175 kcal
Tuk
9 g
Vláknina
2 g
Nasycený tuk
4 g
Sacharidy
4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Drůbeží vývar
1 godz.
Těstoviny, vařené
20 min
Rýže, vařená
25 min
Bramborová kaše
50 min
Brambory ve slupce s tvarohovým dipem
1 godz.
Kuřecí vývar s houskovými knedlíčky
1 godz. 5 min
Boloňské špagety
30 min
Volská oka v páře
15 min
Hovězí guláš s kulatými houskovými knedlíky
1 godz. 30 min
Kuřecí vývar plný kolagenu
12 godz. 10 min
Vařené brambory
30 min
Čirý zeleninový vývar
3 godz. 45 min