Sous-vide Artichokes

Sous-vide Artichokes

4.3 3 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 55min.
4 portions

Suroviny

  • fresh artichoke hearts quartered, choke removed (see Tip)
    4
  • leek sliced in rounds (½ in.)
    3 oz
  • lemon plus extra to serve
    2 slices
  • extra virgin olive oil plus extra to drizzle
    1 oz
  • salt
    ⅛ tsp
  • ground black pepper
    1 pinch
  • water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)
    60 oz
  • lemon juice
    1 oz

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 291 mg
Protein 6 g
Kalorie 502 kJ / 120 kcal
Tuk 3 g
Vláknina 9 g
Nasycený tuk 1 g
Sacharidy 22 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...