
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 fresh artichoke hearts quartered, choke removed (see Tip)
- 3 oz leek sliced in rounds (½ in.)
- 2 slices lemon plus extra to serve
- 1 oz extra virgin olive oil plus extra to drizzle
- ⅛ tsp salt
- 1 pinch ground black pepper
- 60 oz water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)
- 1 oz lemon juice
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 120 kcal / 502 kJ
- Protein
- 6 g
- Tuk
- 3 g
- Sacharidy
- 22 g
- Vláknina
- 9 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Sodík
- 291 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Quinoa Salad with Brazil Nut and Cilantro Pesto
55 Min
Egg Puffs
25 Min
Macadamia Halibut with Mango Sauce
1 Std.
Asparagus with Cashew Cream
20 Min
Mushroom Risotto
30 Min
Meatballs with Romesco Sauce
1 Std. 40 Min
Seared Scallops with Carrot and Ginger Sauce (Hestan Cue™)
40 Min
Chinese Blistered Green Beans (Hestan Cue™)
25 Min
Sous-vide Scallops with Saffron Sauce
1 Std.
Lobster Tails with Black Bean Chili Sauce
40 Min
Cioppino
55 Min
Seared Scallops with Sweet Potato Purée
30 Min