![Sous-vide Artichokes Sous-vide Artichokes](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/D2247C47-2E90-43D8-BFF0-9F2ECAD65FED/Derivates/77710eed-d3c5-470b-84f4-4480665cc66f.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 fresh artichoke hearts, quartered, choke removed (see Tip)
- 3 oz leek, sliced in rounds (½ in.)
- 2 slices lemon, plus extra to serve
- 1 oz extra virgin olive oil, plus extra to drizzle
- ⅛ tsp salt
- 1 pinch ground black pepper
- 60 oz water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)
- 1 oz lemon juice
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 502 kJ / 120 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 22 g
- Tuk
- 3 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Vláknina
- 9 g
- Sodík
- 291 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Borscht
25 dk
Sautéing 16 oz Brussels Sprouts
30 dk
Cauliflower with Pea Purée
40min
Sous-vide Herbed Turkey with Roasted Red Pepper Sauce
5h
Sous-vide Salmon with Creamy Avocado
1sa
Shrimp Sauté
25 dk
Fish Carnitas
20min
Coconut Sautéed Shrimp
35min
Kale, Broccolini and Cranberries with Almonds
40min
Cranberry-Pecan Brussels Sprouts
35min
Seared Scallops with Carrot and Ginger Sauce (Hestan Cue™)
40min
Asparagus with Cashew Cream
20min