Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g d'olives noires dénoyautées
- 1 échalote (petite), pelée et coupée en deux
- 30 g d'huile d'olive
- 30 g de jus de citron
- 20 asperges vertes fraîches (ou surgelées, non décongelées)
- 1500 g d'eau
- 1 c. à soupe rase de sel
- 400 g de pâtes sèches, type fusilli
- 1 boule de mozzarella de bufflonne
- 2 brins de basilic frais
- du poivre moulu
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1870 kJ / 445 kcal
- Protein
- 17 g
- Sacharidy
- 56 g
- Tuk
- 15 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lasagne à la ricotta et aux aubergines
1 Std. 30 Min
Salade de penne à l'italienne
35min
Salade d'aubergines au blé et à la feta
45min
Pâtes aux asperges vertes et aux courgettes
30min
Salade de haricots verts, menthe, feta et palette
55 min
Pâtes aux courgettes, basilic et parmesan
40min
Pâtes au pesto d'avocat
25 Min
Trofie au pesto
40min
Penne des montagnes et des plaines
35min
Pâtes à l'aubergine, ricotta et basilic
35min
Penne primavera au pesto d'herbes
55 min
Salade de dinde et haricots verts
35min