Gratin de macaroni et fenouil

Gratin de macaroni et fenouil

4.3 56 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 5min.
6 portions

Suroviny

  • 80 g de gruyère coupé en morceaux
  • 100 g de crème liquide entière
  • 4 pincées de sel
  • 1 pincée de poivre moulu
  • 1200 g d'eau
  • 700 - 800 g de bulbes de fenouil détaillés en cubes
  • beurre pour le plat
  • 250 g de pâtes sèches type macaroni
  • 1 c. à café d'aneth déshydraté

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 466.7 mg
Protein 10.5 g
Kalorie 1230.5 kJ / 293.2 kcal
Tuk 12.2 g
Vláknina 4.8 g
Nasycený tuk 7.5 g
Sacharidy 33 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...