Gratin de macaroni et fenouil
TM6 TM5 TM31

Gratin de macaroni et fenouil

4.2 (51 hodnocení)

Suroviny

  • 80 g de gruyère, coupé en morceaux
  • 100 g de crème liquide entière
  • 4 pincées de sel
  • 1 pincée de poivre moulu
  • 1200 g d'eau
  • 700 - 800 g de bulbes de fenouil, détaillés en cubes
  • beurre, pour le plat
  • 250 g de pâtes sèches, type macaroni
  • 1 c. à café d'aneth déshydraté

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
1230.5 kJ / 293.2 kcal
Protein
10.5 g
Sacharidy
33 g
Tuk
12.2 g
Nasycený tuk
7.5 g
Vláknina
4.8 g
Sodík
466.7 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty