Sous-vide poitrine de bœuf

Sous-vide poitrine de bœuf

3.0 2 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 12hod. 25min.
4 portions

Suroviny

  • 600 - 800 g de poitrine de bœuf coupé en 2 morceaux (5-6 cm d'épaisseur)
  • 1400 g d'eau
  • 30 g de jus de citron

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 79 mg
Protein 30 g
Kalorie 1916 kJ / 458 kcal
Tuk 38 g
Vláknina 0 g
Nasycený tuk 17 g
Sacharidy 0 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...