Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Filetes de polvo
- 1200 g polvo descongelado
- 100 g vinho branco
-
1
c. chá de caldo de legumes caseiro
nebo 1 cubo caldo de legumes - 150 g farinha
- 1 c. chá de sal
- 10 g azeite
- 1 ovo
- 150 g água
- Óleo q.b. p/ fritar
Arroz de feijoca
- 2 dentes de alho
- 30 g azeite
- 100 g couve-portuguesa cortada em juliana
- 400 g arroz agulha
- 1200 g água
- 2 c. chá de sal
- 620 g feijoca cozida e escorrida
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 4540 kJ / 1085 kcal
- Protein
- 46 g
- Sacharidy
- 86 g
- Tuk
- 60 g
Alternativní recepty
Arroz de tamboril
35min
Coelho à diplomata
50 min
Capão com recheio de miúdos e de castanhas e batatas de rebolão
11h 40 min
Rabanadas
55min
Polvo guisado
55min
Lombos de red fish com azeite, alho e coentros
40min
Sapateiras gratinadas
40min
Rolos de vegetais e gambas
1h
Coelho à transmontana
7 Std. 30 Min
Arroz de polvo à espanhola
1h 30min
Pataniscas de bacalhau
50 min
Arroz de nabiças e feijão vermelho
25 phút