Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Filetes de polvo
- 1200 g polvo descongelado
- 100 g vinho branco
-
1
c. chá de caldo de legumes caseiro
nebo 1 cubo caldo de legumes - 150 g farinha
- 1 c. chá de sal
- 10 g azeite
- 1 ovo
- 150 g água
- Óleo q.b. p/ fritar
Arroz de feijoca
- 2 dentes de alho
- 30 g azeite
- 100 g couve-portuguesa cortada em juliana
- 400 g arroz agulha
- 1200 g água
- 2 c. chá de sal
- 620 g feijoca cozida e escorrida
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 4540 kJ / 1085 kcal
- Protein
- 46 g
- Sacharidy
- 86 g
- Tuk
- 60 g
Alternativní recepty
Vitela guisada com massa
9h 20min
Arroz de feijão com morcela
35 Min
Rancho
24h
Pataniscas de bacalhau
50 menit
Coelho estufado com esparguete
9h
Arroz de marisco
45 Min
Rancho
2h 45 min
Arroz de bacalhau com espinafres e feijão
30 min
Arroz tipo paella
45 Min
Arroz de coelho e espinafres
40 min
Arroz de polvo
1 Std. 15 Min
Coelho à caramela
13 godz.