Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g cebuli, przekrojonej na pół
- 5 - 10 g koperku, świeżego, tylko liście
- 180 - 200 g szprotów, w oleju, odsączonych z oleju
- 180 - 200 g twarogu, podzielonego na kawałki
- 20 g majonezu
- 1 - 2 łyżeczki musztardy (volitelně)
- ½ łyżeczki soli
- Nutriční hodnoty
- na 1 porcję
- Kalorie
- 638.5 kJ / 152.5 kcal
- Protein
- 13.7 g
- Sacharidy
- 2 g
- Tuk
- 10.2 g
- Nasycený tuk
- 1.8 g
- Vláknina
- 0.2 g
- Sodík
- 338.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pasta z tuńczyka
20 min
Pasta jajeczna z makrelą i chrzanem
1h
Pasta z tuńczyka i jajek
20 min
Pasta jajeczna z awokado
35 Min
Pasta z sera owczego
10 min
Pasta z serka z rzodkiewką
5 min
Pasta z makreli wędzonej
20 min
Pasta z wędzonym łososiem i porem
30min
Wiosenny twarożek
5 min
Pasta kanapkowa z szynki i rukoli
15min
Pasta z kurczaka z jajkiem i korniszonem
40min
Pasta z wędliny
10 min