Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 g natki pietruszki, świeżej, tylko liście
- 10 g liści bazylii, świeżych
- 1 ząbek czosnku
- 50 g cebuli, surowej, przekrojonej na pół
- 150 g sera typu feta, pokrojonego na kawałki
- 50 - 80 g cebuli, ugotowanej, pokrojonej na kawałki
- 100 g marchewki, ugotowanej, pokrojonej na kawałki
- 100 g korzenia pietruszki, ugotowanego, pokrojonego na kawałki
- 100 g korzenia selera, ugotowanego, pokrojonego na kawałki
- ¼ - ½ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
- Nutriční hodnoty
- na 1 Cały przepis
- Kalorie
- 1896.6 kJ / 453 kcal
- Protein
- 32 g
- Sacharidy
- 38 g
- Tuk
- 25 g
- Vláknina
- 14.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pasta z prażonego słonecznika
10 min
Pomidorowa pasta z serem feta
35min
Pasta marchewkowa
15min
Pasta z tuńczyka
20min
Pasta z oliwek
5min
Pasta wegetariańska
10 min
Pasta marchewkowa z figami
2h 30min
Pasta pomidorowa z bazylią i serem feta
10 min
Pasta z kaszy jęczmiennej z suszonymi pomidorami
1h
Pasta z kurczaka i sera feta
55 Min
Hummus z warzyw z rosołu
10 min
Pasta z białej fasoli z jabłkiem
55 Min