Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g ziaren słonecznika, uprzednio opłukanych
- 260 g wody
- 10 g białego wina, półwytrawnego (volitelně)
- 100 g pieczarek, przekrojonych na pół lub pokrojonych w ćwiartki
- 50 g oliwy z oliwek
- 60 g cebuli szalotki, przekrojonej na pół
- ½ - 1 łyżeczka soli
- ¾ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
- 10 g sosu sojowego (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porcję
- Kalorie
- 445.8 kJ / 106.5 kcal
- Protein
- 4.8 g
- Sacharidy
- 5.7 g
- Tuk
- 7.5 g
- Nasycený tuk
- 0.8 g
- Vláknina
- 16.7 g
- Sodík
- 257.3 mg
Alternativní recepty
Pasta śródziemnomorska
15min
Salsa z pieczonej papryki i śliwek
1h 30min
Pasta z prażonego słonecznika
10min
Pasztet pieczarkowy
2u. 50min
Pasta z białej fasoli z suszonymi pomidorami i tymiankiem
10min
Pasta truflowa (pate pieczarkowe z truflą)
20 Min
Batony warzywno-serowe
1h
Pasta kanapkowa z szynki i rukoli
15min
Pasta ze szprotów i twarogu
10min
Pasta z cukinii i ciecierzycy z dodatkiem curry
45min
Pomidorowy serek topiony
1h
Pasta z białej fasoli z jabłkiem
55min