Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 125 g di farina manitoba
- 125 g di farina tipo 00
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 125 g di acqua
- 5 g di sale
Ripieno
- 170 g di bietole, le foglie, private del gambo, tagliate a striscioline
- 2 cucchiai di farina tipo 00
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 300 g di ricotta
- 200 g di yogurt bianco, non dolcificato
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 889.6 kJ / 212.6 kcal
- Protein
- 8.3 g
- Sacharidy
- 29.2 g
- Tuk
- 7.8 g
- Nasycený tuk
- 3.5 g
- Vláknina
- 1.1 g
- Sodík
- 486.9 mg
Alternativní recepty
Sformato vegetale
1 Std.
Torta salata porri e bietole
1h 30 min
Frittata di ceci e verdure (senza uova)
45 Min
Lasagne di verza
2h 30 min
Sformato di zucchine al basilico (TM6)
50 min
Focaccia croccante stracchino e squacquerone
2 Std.
Torta di bietole e pecorino in padella
1h 20 min
Sformato di zucchine al basilico
50 min
Crostata ripiena alle mele
2 Std.
Frittelle di carciofi
45 Min
Torta salata alla parmigiana di melanzane (senza glutine)
1 Std.
Torta di riso cacio e pepe
1h 30 min