Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 125 g di farina manitoba
- 125 g di farina tipo 00
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 125 g di acqua
- 5 g di sale
Ripieno
- 170 g di bietole, le foglie, private del gambo, tagliate a striscioline
- 2 cucchiai di farina tipo 00
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 300 g di ricotta
- 200 g di yogurt bianco, non dolcificato
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 889.6 kJ / 212.6 kcal
- Protein
- 8.3 g
- Sacharidy
- 29.2 g
- Tuk
- 7.8 g
- Nasycený tuk
- 3.5 g
- Vláknina
- 1.1 g
- Sodík
- 486.9 mg
Alternativní recepty
Lasagne di verza
2u. 30min
Riso in torta verde
1h 30min
Polpette di gambi di bietole e pane raffermo
1 Std.
Torta salata alla parmigiana di melanzane (senza glutine)
1 Std.
Girelle di sfoglia con spinaci e Feta
1h 10 min
Torta salata bietole e uova
2h
Torta salata porri e bietole
1h 30min
Focaccia croccante stracchino e squacquerone
2h
Mini strüdel salati al porro e salmone
1 Std. 20 Min
Torta di bietole e pecorino in padella
1 Std. 20 Min
Torta salata ricotta e spinaci
2h
Gattò di patate e spinaci
2h