Torta de gee

Torta de gee

4.4 7 hodnocení
Příprava 40min.
Celkový 1hod. 30min.
8 fette

Suroviny

Impasto
  • 125 g di farina manitoba
  • 125 g di farina tipo 00
  • 20 g olio extravergine di oliva
  • 125 g di acqua
  • 5 g di sale
Ripieno
  • 170 g di bietole, le foglie private del gambo, tagliate a striscioline
  • 2 cucchiai di farina tipo 00
  • 2 pizzichi di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 300 g di ricotta
  • 200 g di yogurt bianco non dolcificato

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 fetta

Sodík 486.9 mg
Protein 8.3 g
Kalorie 889.6 kJ / 212.6 kcal
Tuk 7.8 g
Vláknina 1.1 g
Nasycený tuk 3.5 g
Sacharidy 29.2 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...