
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 ząbki czosnku
- 10 g oliwy z oliwek
- 300 g kapusty pak choi pokrojonej w paski (patrz wskazówka) lub innego zielonego warzywa
- ½ łyżeczki soli
- 1 szczypta pieprzu czarnego, mielonego
- Nutriční hodnoty
- na 1 porcję
- Kalorie
- 34.2 kcal / 143 kJ
- Protein
- 1.2 g
- Tuk
- 2.6 g
- Sacharidy
- 2.2 g
- Vláknina
- 0.8 g
- Nasycený tuk
- 0.4 g
- Sodík
- 339.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gotowanie na parze selera naciowego (450-800 g)
35min
Rumienienie warzyw pokrojonych w słupki
30min
Rumienienie warzyw na zupę lub gulasz
25min
Rozdrabnianie parmezanu
5min
Siekanie cebuli
5min
Piana z białek
5min
Nadziewane warzywa
1hod. 20min
Sałatka z makaronu z pstrągiem i warzywami
45min
Cebule faszerowane wątróbką
1hod. 55min
Tagliatelle z marchewki i cukinii
35min
Makaron penne z małżami
1hod. 5min
Sos warzywny do makaronu
40min