Zařízení & příslušenství
Duszone warzywa
Příprava 10min.
Celkový 10min.
4 porcje
Suroviny
-
2 ząbki czosnku
-
10 g oliwy z oliwek
-
300 g kapusty pak choi pokrojonej w paski (patrz wskazówka) lub innego zielonego warzywa
-
½ łyżeczki soli
-
1 szczypta pieprzu czarnego, mielonego
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porcję
Sodík
339.8 mg
Protein
1.2 g
Kalorie
143 kJ /
34.2 kcal
Tuk
2.6 g
Vláknina
0.8 g
Nasycený tuk
0.4 g
Sacharidy
2.2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
KULINARNE ABC
203 recepty/-ů
Polsko
Polsko
Mohlo by se vám také líbit...
Rumienienie warzyw pokrojonych w słupki
30 Min
Mielenie mięsa
35 Min
Siekanie cebuli
5 Min
Piana z białek
5 Min
Mocne rumienienie wołowiny (well done)
10 Min
Rumienienie 200 g pora
20 Min
Delikatne rumienienie 350 g cebuli szalotki
25 Min
Delikatne rumienienie cebuli i czosnku
20 Min
Delikatne rumienienie 300 g cebuli
20 Min
Delikatne rumienienie 200 g cebuli
20 Min
Tagliatelle z marchewki i cukinii
35 Min
Ratatouille
40 Min