Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 jajka
- 3 kromki chleba białego, tostowego (ok. 100 g)
- 200 g cebuli, pokrojonej w ćwiartki
- 30 g oleju słonecznikowego
- 300 g pieczarek, pokrojonych w ćwiartki
- 1 łyżeczka soli
- ½ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
- 2 gałązki tymianku, świeżego, tylko liście
- Nutriční hodnoty
- na 1 porcję
- Kalorie
- 621 kJ / 148 kcal
- Protein
- 6.3 g
- Sacharidy
- 13.5 g
- Tuk
- 8.5 g
- Vláknina
- 1.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Stroganow z pieczarek
35min
Pasztet warzywny z soczewicą
2h 30min
Pasztet sojowy z pistacjami
15u.
Wielkanocny pasztet jajeczny
1h 5min
Kawior z pieczarek
30min
Tatar z fasoli
5min
Paprykarz ze śledziem
1h 30min
Pasztet z dorsza
1 Std. 10 Min
Pieczarki faszerowane szpinakiem i parmezanem
40min
Pasztet z selera
2h
Śledzie w kożuchu
1h
Pasta z pieczarek i słonecznika
30min