Zařízení & příslušenství
sous-vide慢煮猪排配苹果沙拉
Příprava 25min.
Celkový 2hod. 40min.
3 人份
Suroviny
-
洋葱 切块200 克
-
盐1 茶匙
-
新鲜莳萝20 克
-
欧芹叶20 克
-
苹果醋40 克
-
芥末籽酱80 克
-
带骨猪大排 (每块约180克)1.5厘米厚3 块
-
水 (大约),确保袋子被水完全覆盖1300 克
-
鲜榨柠檬汁 (约半个柠檬)30 克
-
酸奶油,含脂量10%40 克
-
盐 调味用
-
现磨黑胡椒粉 调味用
-
芹菜根 刨片80 克
-
青苹果2 颗
-
比利时菊苣150 克
-
葵花油1 汤匙
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
488 mg
Protein
37 g
Kalorie
1857 kJ /
443 kcal
Tuk
19 g
Vláknina
6.5 g
Nasycený tuk
5 g
Sacharidy
25 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
sous-vide慢煮
10 recepty/-ů
Čína
Čína
慢煮美味
30 recepty/-ů
Čína
Čína