Zařízení & příslušenství
sous-vide慢煮鸭胸肉
Příprava 20min.
Celkový 2hod.
4 人份
Suroviny
-
带皮鸭胸肉 (每块250-300克,2.5-3厘米厚)4 块
-
橄榄油10 克
-
橙汁10 克
-
盐1 小撮
-
现磨黑胡椒粉½ 茶匙
-
水 (大约),确保袋子被水完全覆盖1200 克
-
柠檬汁30 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
55 mg
Protein
24.8 g
Kalorie
1306.8 kJ /
312 kcal
Tuk
23.3 g
Vláknina
0 g
Nasycený tuk
6.3 g
Sacharidy
0 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
慢煮美味
30 recepty/-ů
Čína
Čína