
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 块 带皮鸭胸肉 (每块250-300克,2.5-3厘米厚)
- 10 克 橄榄油
- 10 克 橙汁
- 1 小撮 盐
- ½ 茶匙 现磨黑胡椒粉
- 1200 克 水 (大约),确保袋子被水完全覆盖
- 30 克 柠檬汁
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 312 kcal / 1306.8 kJ
- Protein
- 24.8 g
- Tuk
- 23.3 g
- Sacharidy
- 0 g
- Vláknina
- 0 g
- Nasycený tuk
- 6.3 g
- Sodík
- 55 mg