sous-vide慢煮鸭胸肉

sous-vide慢煮鸭胸肉

4.7 3 rating
Příprava 20min.
Celkový 2hod.
4 人份

Suroviny

  • 带皮鸭胸肉 (每块250-300克,2.5-3厘米厚)
    4 块
  • 橄榄油
    10 克
  • 橙汁
    10 克
  • 1 小撮
  • 现磨黑胡椒粉
    ½ 茶匙
  • (大约),确保袋子被水完全覆盖
    1200 克
  • 柠檬汁
    30 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 55 mg
Protein 24.8 g
Kalorie 1306.8 kJ / 312 kcal
Tuk 23.3 g
Vláknina 0 g
Nasycený tuk 6.3 g
Sacharidy 0 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...