日式溏心蛋

日式溏心蛋

5.0 3 rating
Příprava 30min.
Celkový 24hod. 30min.
6 人份

Suroviny

  • 醬油
    90 克
  • 清酒
    90 克
  • 味醂
    90 克
  • 1 ½ 茶匙
  • 6 顆
  • 至和主鍋內的的1 公升指示線水平
  • 冰塊水

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 6 人份

Sodík 5415.9 mg
Protein 49.8 g
Kalorie 3256.1 kJ / 778.2 kcal
Tuk 31.9 g
Vláknina 0.7 g
Nasycený tuk 10.3 g
Sacharidy 20.2 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...