Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g di cipolle, tagliate a metà
- 40 g di burro, non salato
- 1 scatola di pomodori, a pezzi (400 g)
- 200 g di panna intera
- 100 g di acqua
- 10 g di farina per pane
- 1 cubetto di dado di carne per brodo (per 0.5 l)
- 450 g di polpettine di vitello
- 300 g di carote, pelate, a fette (3 mm)
- 300 g di piselli surgelati, scongelati
- 8 vol-au-vent (circa 280 g)
- ½ cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 4175 kJ / 1001 kcal
- Protein
- 27.2 g
- Sacharidy
- 52 g
- Tuk
- 75 g
Alternativní recepty
Bevanda disintossicante alla pera e mela
10 Min
Ragù di lenticchie
1 Std. 30 Min
Zuppa di patate dolci e pomodori con crostini al curry
Keine Bewertungen
Insalata di cavolo cappuccio (TM6)
15 Min
Polenta ai porri con topping di castagne
Keine Bewertungen
Zuppa di noodle tailandese
35 Min
Patate dolci e lenticchie
Keine Bewertungen
Crostata al Vin cuit
Keine Bewertungen
Pizzette "Tricolore"
Keine Bewertungen
Couscous con agnello e verdure
50 Min
Rollè di tacchino con pesto di piselli alla menta
Keine Bewertungen
Tabulè di quinoa e tonno
40min