Zařízení & příslušenství
香辣黃瓜牛肉
Příprava 15min.
Celkový 25min.
4 人份
Suroviny
-
牛小排 (燒肉片)250 克
-
麻辣油15 克
-
米酒10 克
-
醬油10 克
-
蘋果醋10 克
-
大黃瓜 (約500克),去皮,去籽,切片(約0.5公分)1 條
-
糖5 克
-
香油5 克
-
花椒粉1 茶匙
-
韓國辣椒粉1 茶匙
-
新鮮紅辣椒 切圈10 克
-
鹽1 小撮
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
14.2 g
Kalorie
1088.1 kJ /
260.3 kcal
Tuk
23.4 g
Vláknina
1.7 g
Sacharidy
6.8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
30分鐘快煮餐
11 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan