Zařízení & příslušenství
豆豉小魚燒苦瓜
Příprava 10min.
Celkový 50min.
4 人份
Suroviny
-
蔭豆豉50 克
-
油20 克
-
丁香魚乾15 克
-
新鮮紅辣椒 切段½ 根
-
苦瓜 去籽,切大塊(約5公分)340 克
-
醬油20 克
-
味醂10 克
-
水200 克
-
糖20 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
4.9 g
Kalorie
544 kJ /
130 kcal
Tuk
7.5 g
Vláknina
2 g
Sacharidy
11.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
台灣四季好味道
70 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan