豆豉小魚燒苦瓜

豆豉小魚燒苦瓜

4.4 7 rating
Příprava 10min.
Celkový 50min.
4 人份

Suroviny

  • 蔭豆豉
    50 克
  • 20 克
  • 丁香魚乾
    15 克
  • 新鮮紅辣椒 切段
    ½ 根
  • 苦瓜 去籽,切大塊(約5公分)
    340 克
  • 醬油
    20 克
  • 味醂
    10 克
  • 200 克
  • 20 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 4.9 g
Kalorie 544 kJ / 130 kcal
Tuk 7.5 g
Vláknina 2 g
Sacharidy 11.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...