
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 克 蔭豆豉
- 20 克 油
- 15 克 丁香魚乾
- ½ 根 新鮮紅辣椒 切段
- 340 克 苦瓜 去籽,切大塊(約5公分)
- 20 克 醬油
- 10 克 味醂
- 200 克 水
- 20 克 糖
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 130 kcal / 544 kJ
- Protein
- 4.9 g
- Tuk
- 7.5 g
- Sacharidy
- 11.5 g
- Vláknina
- 2 g