Kompatibilní verze
Compote de rhubarbe sur sablé breton, glace au fromage blanc
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g de fromage blanc nature
- 100 g de mascarpone
- 220 g de sucre en poudre
- 60 g de beurre, coupé en morceaux
- 1 jaune d'œuf
- 100 g de farine de blé
- ½ c. à café de levure chimique (¼ de sachet)
- 500 g de rhubarbe, coupée en morceaux
- 100 g de fraises surgelées, coupées en morceaux
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1076.7 kJ / 252.2 kcal
- Protein
- 4.8 g
- Sacharidy
- 38.8 g
- Tuk
- 8.3 g
- Nasycený tuk
- 5 g
- Vláknina
- 3 g
- Sodík
- 134 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Confiture de rhubarbe à la vanille
6h
Compote poire-rhubarbe
25 min
Gratin rhubarbe et noix
45 min
Compote rhubarbe fraise
35 min
Confiture fraise-rhubarbe à la cardamome
24 godz.
Compotée de rhubarbe et biscuits à l'amande
1h 25 min
Yaourt grec anisé, coulis de groseilles et miel
35 min
Tarte à la rhubarbe et aux amandes
3u. 40min
Compote de rhubarbe
1h 5 min
Compote rhubarbe-pomme-framboise
20min
Crumble pomme fraise rhubarbe
45 min
Crumble rhubarbe-gingembre
55 min